Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

31.7.2018

Nova Toller Showssa sertifikaatin arvoinen

Lauantaina ajettiin tollereiden erikoisnäyttelyyn Harjavaltaan (Porin lähelle) äitini Riitan ja Henkan kanssa. Novan kanssa oli ehtinyt mökillä vähän harjoitella ja joskus aiemmin kotona muutamat treenit. Paremmin se jo seisoo ja pysyy paikallaan kuin aiemmin ja nyt ei yrittänyt luopua namista ja opetin että käden heilautuksessa kannattaa olla tarkkana, kun nami voi lentää. Ja parhaista sai pallon, näyttelyyn en muistanut ottaa lelua ja olisi ollut aika kuumakin sille.

KUVIA

Nova oli ensimmäistä kertaa käyttöluokassa. Naistuomari oli Alankomaista Chris Eelman ( kennel The Rhineferry Tales).

- Ensin mentiin ryhmäkehään, jossa juostiin ja seisotettiin. Se meni hyvin. Sitten Nova oli loppupäässä, koiria 11. Sukulaispojat Novaa ennen.


Ekana puoliveli Siipiveikon Tahtoo Toimia

- Yksilökehässä ensin näyttelyteltan luokse seisotus, Nova asettui täydellisesti seisomaan. Pysyi paikallaan hampaiden katsomisen ja tunnustelun, annoin namin hammastarkin jälkeen. Siinä seisotusta jonkin aikaa, pysyi nätisti paikallaan samassa kohtaa. Nousin seisomaan eteen. Sitten juoksutus ympyrää, kerran taisi käydä laukalla. Ja edestakaisin "up and down". Yritin juosta aika kovaa ja pidin hihnan alhaalla. Kehän jälkeen iskikin hiki, koska hellettä oli n. 31. Paikallaan pystyi vielä olla varjossa.Sitten mentiin vielä käyttöurosten kehään, johon pääsi ERIn ja EH:n saaneet. Erin saaneet alkuun.

Manitou The Spell is on Lumous (KÄY ERI1 SA) ja Nova 

Nova KÄY ERI2 SA

Nova ja ruusukkeet. Kuvistakin huomaa, että esiintyminen meni aika nappiin. Esittäjä saa olla vain tarkkana hameen kanssa ja voisi olla iloisempi. Nova seisoi paremmin kuin treenatessa ja välillä korjasin itse takajalat. Nova oli ainut Siipiveikkolainen joka sai erin, vaikka puolivelikin on muotovalio. Tuomari tykkäsi kovasti päästä, sen mainitsi yhdessä ryhmäkilpailussa.Jäätiin vielä kasvattajaluokkaan, mihin osallistui Siipiveikon Metsään Menee, Siipiveikon Tahtoo Toimia ja narttu S.. Edustushommia ja koirat alkoi jo väsyä.

Siipiveikon Metsään Menee "Ukko", Nova (S. Vahva Vainu), FI MVA Siipiveikon Tahtoo Toimia "Kössi" ja narttu FI MVA Siipiveikon Viis Verijäljestä "Zelda"

Puoliveli Kössi, Nova ja Ukko 
Myöhemmin kuvia Porin Yyterin rannalta.

Mustavalkoisten aamulenkki maanantaina, reilun 10min päähän autolla. Uusi paikka löydettiin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!