Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

17.12.2019

Hakuviikonloppu ja kuulumisia

LA hakutreenit Ritakujalla Novan kanssa.
Paikalla Minna, Tuuli, Heidi ja Sanna.
Otettiin ääniavut pistoille 3, 2 ja 1.

Pisto 1: löysi ekalla, maalimies ison kiven sivussa.

Pisto 2: otin yliheittona niin jätin istumaan mistä lähetin lennosta. Kalliota "baanaa" mistä juoksi suoraan maalimiehelle.

Pisto 3: kuusikkoisempi kohta, aavistuksen kaartoi vasemmalle mutta löysi maalimiehen kaatuneiden puiden takaa. 

Pitkästä aikaa treenit, missä Nova löytää heti ekalla kaikki. Matkat oli myös 1 ja 2 ihan pitkät.


SU hakutreenit Ritakujalla
Novan kanssa vol 13. 
Nova oli tallaamassa ja näki vähän maalimiesten poistumista. Rata oli samoin päin kuin eilen, mutta vain 1 pisto oli täysin sama. 
1.pisto: ei apuja, ok! Nova hoksasi reitin kivellekin, missä maalimies tosin oli lähimpänä kohtaa mistä sinne pääsi.

2. pisto: toisen hakuryhmän etukulma oli myös lähellä ja siellä oli juuri koira ja maalimies, että ohjaaja mitkä Novakin näki. Odoteltiin kunnes sieltä lähti porukat ja jatkettiin. Novalle haamu (ei huutoa), en tiedä näkikö mutta katsoi oikeaan suuntaan. Juoksi käskyllä aavistuksen vinoon haamuun nähden mutta kuitenkin suoraan ja nopeasti maalimiehelle. Tässä oli mäntyjä ja näkyvyyttä. Eilen pisto oli vähän kallioisemmassa mutta samantyyppisessä kohtaa.

3. pisto: tähän ei apuja, vaikka oli vähän eri kohdassa. Hyvin meni!

4. pisto: ääni, päästin aika äkkiä sen jälkeen. Tästä tuli helppo ja löytyi nopeasti. Juoksi ihan suoraan.


16.12 MA haukkumistreenit Sirkuksella

Novan kierroksella tehtiin eri maalimiehille haukkumista. Alla olevan kuvan Muumi lelu oli best. Sitä palauttaa myös hyvin. Itselle tuli liikaa liikettä ja lähettämisiä, jatkossa itse paikallaan ja maalimies voisi haukuttaa itse lisää. Hyviä pointteja. Ja treenata kotona pidempää sarjaa.

Nyt haukkuja 2-10. Vikassa kävelin puolikaaren ympäri, siinä pätki kahdesti haukku -> liian vaikea vielä. Tavoite, että haukun rytmi pysyy ja palkataan vaan ehjää haukkua ja focusta maalimieheen.

Tämä oli Novan neljäs ilmaisutreeni porukalla haukkumista, muuten tehty yksin tai hakutreenien perään muutama yksittäinen.

Messarilöytöjä, viime vuonna tuntui ettei löydä mitään ja tänä vuonna löytyi. Ehkä se johtui käteisestä lompakossa. :D Tänä vuonna oli kyllä ilmaisherkkujakin!

Tämän Arrakin takin bongasin treeniryhmäläisellä ja on näppärä koiraharrastajalle, taskuja riittää. Heijastimet hihoissa saa myös piiloon/käännettyä.

Lauantaina 7.12. kuvasin Helsinki Winner näyttelyä Messarissa, tollerit, bortsuissa loppua ja vähän kultsuja. KUVATMeillä oli pari yötä hoidossa su-ti ihana Raiku tyttö (Facebookissa Riemu ja Raiku). Tulivat Novan kanssa hienosti juttuun. Gavankin kanssa ulkona mutta sisällä oli loukkaantunut, että kuningattaren rauhaa rikotaan kun ei voi nukkua rauhassa kärkkymättä, missä hoitokoira liikkuu (vaikka jätti Gavan hienosti huomiotta). Kotona oli rauhallista, kukaan ei vinkunut tai häirinnyt yöllä, ulkona sitten on vauhtia ja kaksi ahmattia olivat. Pallohulluus yhteistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!