Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

20.10.2021

Hakuputki Novalle

Pe 15.10 aamu Haku Petikossa
Novalle
- äänet 3, 2, 1 (piilossa Minna ja Bigi) 
- haukkuja 5-20
- pistoilla 1-3 kokeiltiin ekaa kertaa, että mm nousee seisomaan, passivoituu ja sanoo vapaa- puhelimeen. Ekasta paikkaa mun huudot ei kuulunut ja Nova alkoi haukkua uusiksi. Menin sitten piilolle asti ja annoin lelun. 2 ja 3 saatiin sujumaan, ei lähtenyt helposti mutta se onkin parempi.

- 1 pisto: äänen jälkeen otettiin ilmoittautuminen ja sitten radalle. Novalle eri suuntaisesti keskilinja kuin viime treenit. 
- 2 pisto: suht suora pisto. hyvä haukku! Tänne puolelle kuuli kutsut Vapaa-sanan jälkeen. Mm käveli myös vähän eteenpäin. 
3.pisto: tässä palasi takaisin, ei mennyt kalliota alas? Tai juossut tuulen alapuolelle. 3 lähetyksellä sitten vähän taaksepäin mentyä löytyi. Tämä oli edellistreenissä muillekin vaikea. 
4. Pisto: tähän ääni ja motivoituna piilolle. 

Kelikin suosi ja sateen sijaan tuli muutama pisara.
Tehdään vielä toinen tällainen treeni niin tulee Novalle pähkinää purtavaksi. Ohjaajalle ei tullut niin hiki näin. Koira sai myös haukkua ilman häiriötä. Ja treenata vähän piston muotoa. Sekä totella monesta kutsusta jättää maalimies, kun sai palkan ja homma suoritettu. Nyt ollut vaikea yhdellä käskyllä saada Novaa jatkamaan rataa, kun maalimiehet on niin kivoja. Itseä näissä on pelottanut se, että jos alkaa lähteä maalimieheltä helpommin. 


La 16.10 HAKU Korson puomilla
Novalle samanlainen treeni kuin edellispäivänä. 
3 haamua
1-4 haukkua 10-30, namipalkka ja puhelimeen vapaa.
5 haukkua, lelu ja menin piilolle. 
Pistot oli suoria, paitsi 4 pistolla oli sitä mieltä, ettei siellä ole ketään (myötätuuli). 
Nyt tuli hyvin kutsusta, tosin huomaa että tähtää sinne, mistä lähti eli meinaa tulla aika tiukalla linjalla piilolta. Kunnes kääntyy kutsun suuntaan. Tosin juoksi myös "kameramiestä" kohti. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!