Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

4.11.2023

La 2v pentutreffit ja damitreenit

La 4.11 oli Valkeakoskella Novan pentujen 2v treffit. Viimeksi nähtiin 1v luokkaa ja Penua syksyllä. Pennut asuu suurinosa Tampereen suunnilla ja yksi Haminan suunnilla. 

Hongattaressa damitreenit ja malttia. 

Nova osallistui maltillisempaan osuuteen. Käveltiin aluksi pidempi matka treenipaikkaan. Valkeakoskella oli lunta maassa, vaikka lämpötila oli +3,5 sekä sateista. Novalla oli alkuun kauhea vetopäällä ja korvat hunningolla, kiireesti ehti syödä namin. Treeniseurana Sanna& Saana tyttö ja Erika&Penu poika. Penu muistutti paljon Novaa treenissä! Lähihaun lisäksi päätti myös hakea eteenmeno damin, ilman lupaa (oli nähnyt viennin). Niin Novamaista. 

- damikujassa tai polulla seuraus. Myös puskassa kävelyä, ettei tuijotellut muita. 

- luoksetulo yhden damin ohi

- lähihaku: äiti laittoi taskudamit aiemmin. Eka löytyi nopeasti. Toista etsi kauempaan. Nämä toi nätisti, eikä pureskellut. 


Tofu: tehtiin vähän seurausta alkuun. Vähän juttelua treeniseuran kanssa, missä sain palkattua kontakteista. Olisi halunnut myös tyttöä moikkaamaan. 

- eteenmeno sokkona: n. 30-40m, apuna polku tallaus. Sujui hyvin! Tofu vähän varasti käsimerkistä, en puuttunut. 

- eteenmeno hajualueen yli, ehkä dami oli vähän kauempana. Otti ilmavainua damin sijainnista kauempana. 

- pujottelu koirakkorivin läpi. Otettiin yhteen suuntaan kahdesti. Tähän ehti myös Annika ja Kuura sekä Anna kasvattaja ja pentu tämän vuoden pentueesta. 


Haukkumaa - aidattu koirametsä oli vuokrattuna meidän porukalle klo 13-. Sinne oli muutaman minuutin matka. Tänne saapui kaikki pentueesta. Nova pääsi metsäilemään. Satoi vähän niin en kameraa ottanut. Toppavaatteet ei ollut myös liikaa pitkälle päivälle ja vaihtohanskat. 

Unohdin hakea Tofun myöhemmin mukaan niin Nova ja Penu poika sai rauhassa nauttia tytöistä. Keskittyivät vain tyttöihin, eivätkä noteerannut toisiaan. :D 


Olipa kivaa nähdä pentuja, vaihtaa kuulumisia ja treenata! Kaikki pennut/juniorit oli tosi ihania ja ei ollut ongelmia kodeissa. Kaikki paitsi 2 luustokuvattu terveeksi. Yksi suorittanut taipparit, kaksi kokeillut. Muutama tekee agilitya Saana&Kuura&Penu, Fria pelastuskoira hakua, Hilla rallytokoa (Hilla kuumui agilityssa), Penu mejää voittajassa (nly tulos tuli syksyllä EH). Saanalla taipparit ja yksi koestartti. Joku oli käynyt käytännön metsällä. Saanalla näyttelyistä sertit (?). 

Laitoin Tollerwich facebook sivulle kuvia, tässä vähän:


Nova oikealla ja pennut vasemmalta Hilla, Penu, Fria, Kuura, Ilta, Saana. 

Tofu damitreeneissä

Penu poika ja Nova 

Alarivissä Penu, Fria, Kuura, Hilla ja takana Nova 

Fria ja Nova 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!