Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

19.6.2024

Nadjan koiratanssi yksäri vol3

Ke 19.6.2024 Koiratanssi yksäri vol3 Kompassissa Nadjan opissa 45min. 

Tofu tärisi innosta, kun tunnisti paikan. 

Alussa hali -temppu (tassut olkapäille) meinasi olla liikaa vauhtia. Hepulikin meinasi tulla, kun yritti etsiä lelua treenitaskusta (lelu oli repussa). Testasin vähän pystynkö näyttää vihjeen namittomalla kädellä ja vähemmillä avuilla. Se onnistui osalla kerroista. Joissakin tarjosi yhtä olkapäätä.

- Harjoittele aloitusmerkkiä, millä laitetaan musiikki päälle + siihen pieni viive. Musiikin laittaja voi olla edessä tai takana. 

- Atraimen noutoon kangaskaistale keskelle merkiksi, mistä kantaa. Nyt yritti hakea atrain kohdasta, joka erottui parhaiten. Ja atrain osa lähti kerran irtikin. 

- Temput opettaa suullisille käskyille, helpompi oman liikkumisen kannalta. Ja eri suunnille omat käskyt esim vastapäivään pyöriminen voltti ja myötäpäivään kieri/ympäri. Vasemman jalan ali "sik" ja oikean jalan ali "sak". Tai vas ja oik-oik. 

- Häivyttää namit pois, aluksi esim joku pöytä lähellä missä ne on. Silloin ei myös välttämättä seuraa vain namia ja keskittyy tehtävään. 

- Eteenmeno x2:

- Lopuksi esim hyppy vasten atraimeen nojaten. 

- Väliin: väli+ hyppy atraimen yli, ekalla kertaa kompuroi keppiin. Toisella onnistui. Ehkä se temppu ei niin toimi. Väliin tulo voidaan kuitenkin sisällyttää, se on Tofusta kiva. 

- Etäpalkalle vapautukseen oma sana. Esim "saa" tai "ole hyvä". Tehtiin pyöräytys lelulle, joka oli maassa. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!