Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

1.2.2011

Lenkkipäiväkirjaa

Voisin pitää vähän tilastoa Ruutin edistymisestä (toivottavasti)

Aamulenkki: yksi tappelu uros russeli tuli vastaan rähisten ja kulman takaa etten kerennyt ottaa Rasmus lähelle (fleksi), Ruuti oli suht lähellä mutta kun kelasin Rasmusta tuli tappelut. Yritti toistensa päälle ja Ruutilta lähti pantakin niin vedin niskasta sen kauemmaksi. Kokoajan murisivat toisilleen. Kaksi onnistuutta ohitusta, molemmat eripuolin. Yksi Ruutin tuijotus, rupesi murisemaan, menin tekemään siitä lopun.
Yht: 1xtappelu, 1x tuijotus, 2x onnistunut ohitus

Päivälenkki: Onnistunut kapean polun ohitus, vedin Ruutin seläntaakse tiukalla remmillä ja Rasmus edessä. Tein samalla tapaa ohituksia, Rasmus ei paineistu ja saa mennä vanhempana edellä. Ruuti mun takana ja pystyn pitää sen seläntakana. Muut ohitukset sujui ja yhdessä saivat vähän seurustella, Ruuti murisi niin Rasmus pääsi leikkimään. Ruuti meinasi ensin huutaa ja kiskoa, mutta pidin istumassa käskyn alle, siitäs sai.
Yht. 5x onnistunut ohitus.

Tänään satuttiin hyvin "ruuhka-aikoina" kun välillä ei törmää yhteenkään koiraan. Ruuti rupee helposti provosoimaan jos sattuu tulemaan koira joka ärsyttää sitä. Purkaa sitä Rasmukseen ensin tuijotteluna, Rasmus hermostuu ja jäykistyy. Sitten katsekin saa ne räjähtämään. Tein ekalla lenkillä virheen kun vedin Rasmusta lähelle, katse Ruutiin ja sitä päin -> tappelu. Edistin siis sen syytymistä. Pitää koittaa nyt että Rasmus menee metrin edellä, ja Ruuti mun jalkojen takana, voin jyrätä sen mun ohituksen ja se ei saa katsekontaktia Rasmukseen. Onnistuneissa ohituksissa, koirat taisi olla narttuja, jotkut päästi kohden mutta Ruuti ei murissut yhtään ja Rasmus ohitti nätisti edessäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!