Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

1.2.2011

Vermo tokoilu & hiihto

Tokoiltiin Emmin & bortsujen Saran ja Stepin kanssa, Shantin & aussieiden Danten ja Dracun sekä Inkan ja auspai Rommin ja bc Sätkän kanssa.

Rasmus teki: seurausta, temppuja ja jäävän.

Ruutin kanssa

  • ohjattu: merkki hyvä, siitä yksi palkka ja vasen haettavana. Yritti keskimmäiselle, tehtiin sen jälkeen yksi lähempänä, että ottaisi ekan joka tulee näkyviin kierähtäessä. Yksi vauhtiluovutus ja toinen eteen. Treenaa keskimmäisellä ja edempänä sivussa.
  • luoksetulo: takapalkka, seisomisella,jalkojen välistä kierto ja palkalle. Seuraavaksi maahanmenolla ja kerran eteen.
  • ruutu: oli vaikea koska oli autojen edessä. Eka teki hienon: meni merkille, toiselle terävässä kulmassa ja siitä merkistä (viistosti mun seläntakana) haki vasemman ohjatun kapulan. Tehtiin namin kanssa ja läheltä saatiin harjoitella paikkaa. Tee häiriömerkeillä ja "seinän" lähellä.
  • seuraus: Shantin käskyttämänä. Välillä hiljaista ininää, kahteen kertaan huomautus. Peruutus vähän huonoa. Käännökset hyviä, pysähdyksissä vähän edessä ja huono täyskäännöksestä pysähdys. Hidas ja juoksu ok. Tee pysähdyksiä ja peruutusta.
  • kaukot: takapalkalla. Nyt istumaan nousut sujui, ei sekoittanut seisomiseen. Myös pidemmältä matkalta. i-s hyvä. s-m oli huono ja s-i. samat heikkoudet siis. Myös peruutusta naksuttimen kanssa treenattava, se on vaikeaa takapalkalla, voisi treenata ihan yksinkin.
  • tunnari: Emmi teki riviin. Ruuti nappasi heti ekan joka tuli vastaan, rivin toinen. Tiputti ja tarkisti vielä, meinasi napata väärän oman vierestä, huomasi ja toi oman. Ei nostanut väärää. Ja toi mulle, jes! (toi siis aiemmin liikkurille kapulan)
  • paikalla istuminen: palkkasin aika tiheään, kävin aika nopeasti piilossa. Pysyi kokoajan istumassa, hyvä. 
  • paikalla makuu: tehtiin evl-mäisittäin, koirat yksitellen maahan ja ylös, Ruutilla ei ongelmaa näissä. Pysyi ekaan palkkaukseen asti ettei mennyt lonkalle. Vetää aina toisen etutassun alleen. :) Tullessa oli vähän mutkalla. Täytyy treenata myös että koirat on vinossa piiloon nähden.
Lopuksi mentiin Emmin ja Shantin kanssa koiravaljakkojemme kanssa hiihtämään. N. 50min ja mentiin lujaa, loppumatkan Ruuti & Step veti parina. Käytiin vielä jäähdyttelemässä.  Tokossa pitäisi tehdä koemaista, ainakin jotkut liikkeet ketjuttaen, kun se ei ole meidän vahvin juttu. Muuten liikkeet on suht kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!