Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

16.2.2012

Agikisat ja treenit

KISAT HYVINKÄÄ 11.02.12
Käytiin lauantaina kisaamassa Hyvinkäällä Ruutin kanssa kakkosissa. Tulos saldo ei taaskaan huimannut. Molemmilta radoilta lähtörimat ja itse en varmastikaan tehnyt mitään. Muuten eka rata oli aika sinkoilua, yhdet rinnakkaiset hypyt tuli välistä vetona ja yhdellä hypyllä käänsin liikaa niin tuli ohi.

Lähtöriman jälkeen päätin että lähdetään toisella kertaa pois radalta jos se tulee alas. Ja tulihan se, tosin kerkesi sujahtaa 2 putkeen mutta sitten käveltiin takaisin. Ja käytiin lämppäri alueella ottamassa korkea rima ongelmitta.

AGITREENIT VILLE LIUKKA 13.02.12
Villen treeneissä oli välistä vetoja ja ilman, vähän kuin kisaradalla. Huomattiin, että päällejuoksuissa ruuti tulee niin tiukasta kulmasta että aika mahdotonta sitä on päästä ilman riman pudotusta. Pitäisi laittaa esim törppö tai hihna (treeneissä) siihen. Tein yksittäisenä ja huomautin rimasta, onnistuneet palkittiin vuolaasti.

Radalla oli pöytä, sille pysähtyi mutten pystynyt kauheasti etäisyyttä ottamaan ja maahan ruuti ei suostunut :D vähän treenaamaton este. Hieno kohta oli saksalaiset! kulma oli niihin juuri hyvä ja ekalla kertaa epäröi mutta pidin kiinni ohjauksesta ja ruu meni oikein! sain siitä kehut etten lopettanu ohjausta.

Takaakierrot taas oli aika vaikeita, varsinkin sokkokäännös puomin jälkeen hypylle kun ruu ennakoi niin puomille lähtöä ja meinasi singota sinne jos lähdin yhtääkään aikaisemmin kääntymään.

Treenaa
- takaakierrot, irtoamista!
- päällejuoksuja, rimojen pysymistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!