Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

27.6.2013

Juhannus ja agia

Selailin äkkiä aiempia postauksia ja aika kuvarikasta aikaa tämä. Kesä motivoi eritavalla.
Juhannusta vietettiin Kangasniemellä, Joutsan lähistöllä. Isommalla kaveriporukalla, josta aina jonkun Ruuti sai komennettua leikkimään ja juoksenteli vaarallisen näköisesti pallon tai keppien perässä. Kotiin tultua se sitten ontui vähän. Olisi pitänyt pitää remmissä, sisällä tai juosta sen perässä komentamassa.. No tänään mennään osteopaatilla ja vain lenkeillä käynyt. 

Ti iltana kävi tuttu näyttämässä koiran pentuaan, iso kultasen narttupentu. Kuvailin sen vierailua. Ruuti viihtyi kaukana rakkaita keppejä napostellen.

Dracu


Eilen ke, oli Shantin agilitytreenit ja menin niissä Dracu aussien kanssa, oli siistiä kokeilla vähän erilaista koiraa! Kiitos Shanti. Reagoi paljon nopeampi ja ei irtoa pois jos ei käske, mutta luvalla hyvin. Varmaan samoja kohtia missä olisi tullut virhettä, erityisesti mun rytmitykseen tai pimeä putkikulma ohjaukseen liittyen olisi ollut vaikeita Ruutinkin kanssa = mulle. 
Huh kun oli hiostava keli :D treenejä edeltävän uinnin puhtaus oli mennyttä. Kontaktit oli siistit kun menee täysiä alas ei yhtään kyyläystä. Kepit tosi nopeat.


Kuvia (laitan näitä vielä suoraan tännekin myöhemmin)
Ostin vähän käytetyn ihanan värisen, valkoisen minijärkkärin ja kevyen! Jos sillä sais videoitakin ahkerammin otettua. Ekoja testikuvia, linssi on enemmän lähikuviin, enemmän zoomia omaava joskus hankittava.

Tuisku kultaisennoutajan pentu 12vk

Klikkaa ja selaa kuvia:
Nikon D90, 50mm:
Juhannusruoka, naudan sisäfileellä


-----------------------------------
Panasonic Lumix G5 (14-42mm):
Serkku & pikku serkut

---------------------
Tuisku kultainennoutaja (D90 järkkärillä, 55-200mm):
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!