Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

12.6.2013

Kuvia puolisiskon miitistä

Käytiin lenkillä Ruutin puoli siskon (äitin puolelta) Vanin, Sintti bc:n ja Caro x-rodun kanssa. Ruuti ja Kerttu oli mulla mukana. Kerttu oli aika nätisti rähinöimättä, veto oli vaan älytön. Se on ihan hirveän vilkas, oikea adhd kokoajan menossa. En muistanut, että se noin paha olisi tai oletin, koska se oli silloin viimeksi noin vuoden.

Koirat sai keskittyä vain lenkkeilyyn. Se sopi Ruutille ja alun jälkeen sitä ei kiinnostanut enään mennä nuuskimaan. Tyttöjä ei niin kiinnostanut nuuskutella, eipä Ruutiakaan yleensä. Sitä samaa Ruutissa ja Vanissa on, viihtyvät vain tuttujen koirien kesken enimmäkseen. Hammasta näytellään jos ei tykätä ja Vanikin helpommin ajautuu riitoihin. :D
Kuten Ruuti nosti eilen möläkän uros tollerin kanssa, joka tuli liian läheisesti nuuskimaan ja illalla tuli tappelu Kertun kanssa, kun Kerttu aloitti murisemalla Rasmuksen ja Ruutin vinkulelusta. Ruuti siinä jäi alimmaiseksi. Aamulenkilläkin Kerttu aika ikävästi otti vauhtia ja koitti näykätä kyljestä, mihin ruuti murahti. Kerttu alkuun hirveästi nuuski Ruutin takapäätä, ehkä ihmetteli kun ei tuoksu niin urokselta enään. Niiden välit ei selvästi oo enään samanlaiset, Ruuti ei anna sen pompottaa ja ei niitä kiinnosta leikkiä. Autossa Kerttu murahteli enemmän Ruutille, se kyllä yrittää kaikessa vähän pompotella kaikkea. On joutunut mun "silmätikuksi" jääkautta ja tiukempaa kuria. Sekä laihikselle.

Noh mutta aiheeseen takaisin. Käytiin pitempi reipas lenkki. Jutusteltiin koirista ja loppu lenkistä otettiin yhteiskuvakin todistus aineistoksi. Onneksi sääkin suosi, ja lenkin ajan ei satanut!
-- kuvat --

Caro, Vani (puoli sisko), Sintti ja Ruuti

VaniEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!