Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

12.7.2017

Leivonmäen kansallispuistossa 2/2

Toisena päivänä kansallispuistossa käytiin Rutalahdessa

6.7 Koskikaran kierros 3,5km, kuvat (alla). Itse suurin nähtävyys koski, oli ihan parkkisten lähellä. Alku - ja loppumatka oli samaa reittiä, jossa tuli vastaan parit ihmiset. Muuten kierroksella ei näkynyt ketään. Vähän kevyempi "päiväkävely kuin edellispäivänä." Kilometreihin laskien mun "kuvausstopit" ja sitten evästauko niin 3-4h noissa hurahti.

12.7 Toko Gava, Kilon nurtseilla, treeniseurana Minna ja bc Sisu:
- zeta: asennot oikein, mutta seisomisessa ekassa liikkui takajalat. Eka istuminen hidas ja multa apua kun katsoin istuuko vai ei. Täytyy pyytää että joku katsoo että teenkö apuja tai sitten että tekeekö koira oikein.. Asentoina seiso, istu, seiso.
- ruutu: tehtiin eteenmeno lelulle. Gava teki pienen lenkin katsomaan ringin heinäkasaa. Toistolla hyvin. Sitten kutsuin suoraan ympyrään. Ruudun sijaan lähti eteenmenoon. Kun lisäkäskyillä meni kohti ruutua niin meni sivusta sisään. Yritti samaa seuraavalla toistolla. Ruutu näytettynä ja nyt sujui. Hmm täytyy ottaa jonkin aikaa vaikka näyttöruutuna eka toisto..
- tunnari: kohti kenttää missä oli lapsia, mutta etäisyyttä oli kentän verran. Ekassa nosti oikean, sitten tarkisti muut. Toisella kertaa vilkuili mennessä lapsia. Nosti väärän ja sitten toi oikean. Jätettiin siihen, kerran oli vaikea tilanne.
- tauko
- ohjattu: ekalla pelkkä merkki näytettynä ja palkattuna. Sitten liikkuroituna, merkille jossa venähti pysähdys. Gavan ajatus oli kapuloissa. Oli nenä kohti oikeaa kapulaa ja vilkuili kapuloita. Annoin luvan kun katsoi mua. Oikea kapula tuli. Paristi merkin hinkkaamista. Sitten namilla ohjaten merkille ja oikea. Ekalla kertaa juoksi 90 astetta oikealle katsomaan ruohokasaa. Uudella toistolla hyvin.
- kaukot: itsenäisesti. Ekan seisomisen istui. Hiottavaa oli i-s 15m matkalta, s-m yli 10m matkalta. Suht hyvin sujui treenimäärään nähden. Huonoissa liikkui toinen tassu, yhdessä vaihdossa liikkui reilusti.

Ruuti teki rallya ja merkin + ruudun. Sekä haukkui kaikki vauhtiliikkeet puusta. :D Puolenvaihdoissa takaa oli hiomista.

13-23.7 omistaja onkin jenkkimatkalla ja koirat jää miesten hoidettaviksi (omat ja äidin).Oli siellä satumetsääkin:
Ruuti tykkäsi ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!