Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

21.8.2023

Kimppatottista rotukirjossa ja eri paikat

Eilen Konalan nurtsilla pitkällä nurtsilla ja tänään Sirkuskentällä hiekalla hyvät kimppatottikset. 

Eilen saatiin henkilöryhmää ja paikkista palkattua, kun oli enemmän porukkaa ja kaikilla eri rotuja. Kati & Swiiti belgi, Liina & labbikset Bobi&Pulmu, Tiia & leijonakoira Kide, Nina & portagalinvesikoira. Tehtiin myös yksi tokopaikkis, missä Tofu makasi yli minuutin. 


Tänään Tofu sai sitten "priva vuoron" kahden treenikaverin katsellessa. Ei ottanut siitä mitään häiriötä. Kiitos seurasta Kati ja Tuuli! :) 


Muistettavaa:

- Jos koiralla on vaikeaa ja asenne ei ole ihan, se mitä pitäisi. (Kontakti tippui ja meinasi laittaa päätä alas) - > helpotetaan treeniä.

- Sen sijaan, että huomauttaisi virheestä. Tai kokeiltiinkin ohjaajan sivuaskelta oikealle, mutta kun ei petrannut, niin tilanne liian vaikea. Joten piti helpottaa. 

- Eilen pitkä nurtsi toi häiriötä ja pari, jota ei ollut nähnyt pitkään aikaan. - > kontakti tippui. - > helpotettiin. 

- Jos on uusi paikka (tänään pitkästä aikaa tuo kenttä, jossa oli toinenkin ryhmä meitä ennen). Nyt aiemmin oli tytöt treenaamassa, joista toisella juuri juoksut alkaneet.

- Helpotettiin ottamalla lelu kainaloon ja tehtiin lyhyitä pätkiä hyvällä asenteella! Lelu myös takin sisään, seuraava askel häivytyksessä. 

- Vaikka aiemmin tai viime viikolla olisi ollut tosi hyvä (tutussa paikkaa), palkat piilossa niin pitää osata myös laskea vaatimustasoa. :)

- Tehtiin sitten vielä lelu taskussa ihan muutama askel ja palkka. 


Intoa riitti! Leikki hyvin ja söi ahneesti.

Ilmoittautumiseen hyvällä asenteella ja palkat piilossa. Samoin ekan seuruupätkä ok.

Maahanmenot sivulta nopeat, kun viikko sitten niissä oli hitautta ja käsiapu. Ja onnistui jättää ekan avullisen jälkeen, avunkin pois. Liikkeestä maahanmenokin sujui avulla ja ilman, pienellä viiveellä. Mutta tipahti kaikissa nopeasti maahan. Iso edistys!

Maasta sivulle nousu erikseen ja sekin sujui. Ja ehdin palkata ennen kuin lähti jojona tarjoamaan/ennakoimaan asentoja (näin kävi viime viikolla).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!