Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

17.8.2010

Lydnad med Emmi och Step

Käytiin ensin Talissa Emmin ja bc-tyttöjen kanssa, Ruuti pääsi ekana. Paineistui heti kun mentiin esteille niin tehtiin sitten ihan ilman ampumista maahanmenoa ja loivaa A:ta. Ei edisty nyt yhtään, ehkäpä paukkuja ei saakaan kuntoon niin herkkis tuo.

Sitten mentiin Talin lähelle hiekkakentälle tokoilemaan, tehtiin "kehä" ensin valmiiksi. Kehänauhat ruudun molemmin puolin. Tein vain Ruutin kanssa.

Paikalla istuminen: pysyi kokoajan, otinkin aika varman päälle. Palkkailin useasti ja loppuun kävin kerran piilossa. Täytyy tähän ottaa myös virittely ja asettelu.

Paikalla makuu: ei meinannut mennä ensin nopeasti kuten tapansa mukaan. Nousi istumaan kun kävelin, oli jotenkin pihalla liikkeestä. Sitten pysyi lopun ajasta nätisti.

seuraus: käskytettynä ja ihan lopussa palkka. Alku tosi nättiä normi seuraus ja juoksu. (paitsi eka liikkeelle lähtö tais olla huono) Hitaassa puutuin ainakin kahdesti, toinen huono pysähdyksestä ja ainakin kahdesti vilkaisi muualle. Paikka on kiva ja kontakti hyvä. Pitää harjoitella vain käskystä jalkaan koskemista sivulla ollessa, saa kyttäävän istumisen pois.

liik. istuminen: seuraus oli nättiä, palkkasin käsky-liikkurin käskystä, seurauksesta siis.

ruutu: ei hahmottanut niin hienosti paikkaa ja ruudussa ei ollut nauhoja. Treenattiin lähempää paikkaa molemmista suunnista. Sitten loppu kävely, nyt oli rauhassa ja sai ruutuun palkan.

tunnari: hieno oli, kävi läpi rauhassa ja toi oman. Ehkä pari purasua tuodessa, se pitäisi saada pois. Jos tekee huonosti voisi kerrata namien kanssa. Ihan erikseen kaksi tunnarin hakemista, ei tietenkään niissä pure sitä.. Voitaisiin myös tehdä ehkä tosi monella kapulalla niin että oppisi että siellä voi kestääkin ettei kiire.

metsku: ei tietenkään omalla ongelmia.

kaukot: palkkasin viiveen jälkeen. Ongelmia seisomasta maahanmenossa liikkui, yleensä ei ole ollut ongelma. Saatiin hyvin häiriötä Emmistä ja Stepistä, ja huomautin jos ei totellut kun katsoi niitä.

Emmiltä saatiin vinkki, että pidettäis samanlainen kuin kokeessa namirasia kassilla. Että se olis harkoissakin siellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!