Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

24.8.2010

Tokoa kilossa

Med Maija, Väinö&Veikko sekä Sanna&Poncho.

Paikallaan istuminen: palkkasin Ruun piiloon kävelyn jälkeen ja sitten ehkä 30-60s piilossa. Nätisti pysyi, Ras myös hyvin.

Paik.makuu: Rasmuksen palkkasin kun meni tasajalkaa maahan, ei ihan ekalla niin sai muistuttaa avulla. Ruu ok.

Ruutille kisamainen tehtiin:

seurausta ensin huonoa ja huomautusta, sitten ihan ok:tä mutta äänteli ininää. Ei ole nyt vähään aikaan äännellyt noin. Vähän kyttäiltiin ruutua.

liik. istuminen, huono seuraus käsky kohdassa niin sai tehdä parempaa ja istui hyvin vaikkei tullutkaan askel-apua.

ruutu ihan hyvä, suoraan ruutuun. Menin palkkaamaan seisomisesta ei malttanut taas seisten oottaa, pitäisi ehkä juosta vaikka tai naksauttaa/vapauttaa sieltä. Sitten kun seisoi siellä niin ei tajunnut maahanmeno-käskyä. Menin vapauttamaan ruudusta kävelyn jälkeen.

luoksetulo: ensin läpijuoksu, ei ennakoinut yhtään ja tuli lujaa. Sitten seisominen, lähti tulemaan liikkurin käskystä. Tätä vähän hinkattiin ettei siitä saa tulla. Vaihteeksi Ruutin uusi älynväläys. Noh kun se saatiin kuntoon pelkkä maahanmeno, herra päätti kiihdyttää ihan seisomis kohdan jälkeen ja jämähti seisomaan kuin tatti. Mutta kun piti mennä maahan, no toistolla onnistui ja käskytin niin matalalta kuin lähtee. Eli käskytyksellä ja palkata kun ei lähde siitä.

Palkkasin sitten vaan rauhassa taskusta nameilla. Toisen kerran tehtiin kaukoja ja siihen se jäikin kun ne ei taaskaan onnistunut. Kaksi vaihtoehtoa saada m-s pysymään koottuna ja ei etupainosena sitten myös treenattua siitä istumaan meno. Tai sitten opettaa uudet käskyt ja etupää pysyy paikallaan. Ruutin kanssa hinkattu kohta vuosi eikä mene suuntaan eikä toiseen. Rasmus taas opittua sujuu melkein aina.. Ehkä voisin siinä ajassa mitä noita hinkattu opettaa etupäällä tehtävät.. :/ Ja pitää treenata tosi paljon lihasmuistiin läheltä liikeradat. Ja käyttää kiertoa, takapalkkaa tai namiajalkojen välissä (ainakin niissä kun takapää paikallaan) No ainakin vielä ennen seuraavia kokeita jatketaan vanhalla tavalla.

Tunnari sujui hyvin, rivissä, tarkasti muut ja sitten toi oman. Hieman pureskeli niin uusi tuonti vielä.

Lasse teki seurausta, merkkejä, yhden nappiruudun, metallin tuonnin, uutta idaria, kaukot.. Ja yksi luoksetulon stoppi takapalkalle. Ei ollut oikein ongelmia niin en jaksa selostaakaan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!