Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

29.8.2010

Vantaa 1lk x 2 =10 & 5

Vantaalla Batin kisoissa Ruutilla kaksi starttia. Lähdöissä pysyi hyvin, paitsi tokassa startissa takapuoli nousi kun pysähdyin kutsumaan.

Ensin oli agilityrata, Ritva Herrala tuomaroi molemmat. Aika haastava rata puomi mentiin kahdesti, ei onneksi A:ta. :D Ruu teki ihan nätit kontaktit, ekalla kertaa puomilla ei mennyt ihan alas asti. Kepeillä virhe, ampui putkesta eikä jarruttanut tarpeeksi kepeille. Seuraavan kerran lähdetään pois radalta jos tekee vielä. Noi korjaukset ei auta yhtään. Viime harkoissa tehtiin ihan suorasta putkesta täysiä kepeille tuloa ja ei ongelmaa. Loppuun tein sitten valssin huonosti (suunniteltu takaaleikaten) ja siinä tuli rima kun oli huono kohta. Aika 42,57s; -15,43s. Kepeillä meni aikaa n.5-6s. Nopein aika 39s.
- Agilityrata video

Hieno rata, ehkä vähän mutkaa mukana. Rima tuli alas valssin jälkeen. (Tokan putken jälkeen kolmas hyppy. Videolta ehkä valssi meni vähän pitkäksi ja ohjaus myöhässä hypylle. Kepit meni hienosti nyt kun tultiin näin. Ennen vikaa putkea hypyllä vähän lenkkiä. Aika 28,78s; -14,22s. Nopein aika jotain 28,4s.
- Hyppyrata video

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!