Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

17.11.2010

Agilitytreenit 5 pistettä

Tehtiin treeneissä viidellä eripisteellä ja treenaajia oli 5. Koirat olikin väsytetty jo ennen treeniajan loppua (20vaille) pienistä taoista huolimatta.

Kontaktiympyrä: kaksi hyppyä ja välissä keinu ja A. Ekalla kertaa tein vain A:n juoksukontakteja, laitoin muurin palikat harjalle. Mia tuli korjaamaan niitä vähän alemmaksi, jolloin askel meni oikein. Keinulla sain vinkiksi tehdä niin että pallo odottaa tai että heitän sen kun koira mene keinulle -> pitää kuitenkin malttaa tehdä oikein. Koittaa että treeneissä pysyisi hiukan pidempään.

Puomin alastulo: maxi-pöydältä. Ruutilla oli ensin hakemisongelmia, kai sitten oli erilaista hahmottaa tekonurmella. Niin että pallo oli edessä, että menisi suoraan. Alkuun meni juoksukontakteina, sitten alkoi pysähtymäänkin, vielä epävarmoja paikasta. jos juoksin vieressä varasti kun oli nopeasti käynyt asennossa. Tarvitsee siis paljon treeniä näin, ennen kuin sujuisi nopeasti puomilla. Vaikkakin kotona ja kentällä ovat sujuneet, mutta uusi paikka on eri.

välistävedot: olipas taas vaikea ennakoida kädellä. itselle myös paljon vaikeampaa koira oikealla puolella. Saatiin sitten sujumaan, mutta pitää treenata vielä lisää.

käännökset: hyppy speedbumbilla ja putkeen, kahdeksikkoa. Piti lähettää kiertoon ja heti liike poispäin. Nopeista käännöksistä palkka, pitäisi mennä tasaisella vauhdilla ja tiukasti. Ensin hyviksi matalalla hypyllä ja sitten pikku hiljaa nostaa.

hyppy-rengas-kepit: 90-asteen kulmassa avosisäänmeno. Ensin piti kerrata pelkkä kulmasta pujottelu, oikoi ensin puoliväliin? No sitten 2 väliin ja sitten oikein. Sitten renkaan kautta ja sitten kokonaan. Lähetin eteen ja sitten kepeille. Kerran jäi vika välistä ja sitten onnistuikin.

ratapätkä: kepit, sain vahvistaan ensin sivuttais etäisyyttä ja kepit oli seinää päin. rengas ja käännös serpentiiniin (S) sitten molempiin suuntiin välistä vedot. ekalla kertaa vikan hypyn ohitus, kielto ja toisella rima tippui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!