Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

16.10.2011

blogihaaste: tunnustuksia

Tunnustuksen saaneen pitää:

1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustusta kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

Saimme haasteen Emmiltä, kiitos! 

Haluaisin haastaa nämä henkilöt hieman avautumaan itsestään:

koitin laittaa niille ketkä ei ole vielä tätä saanut! :D

1) Tuntuu, että on vaikea paneutua moneen asiaan. Joten tuntuu välillä pahalta kun ei olisi energiaa treenata niin paljoa ja välillä tulee taas kunnon treenihinku.

2) Rasmus tulee olemaan aina elämäni koira. Se oli alku ja sen kanssa saavutin alle 18v:nä hienoja asioita, joista en olisi voinut unelmoida tai arvata kun sen sain. Silloin keksityinkin enemmän vain treenaamaan ja unohdin muun elämän. 

3) Ruutin tultua elämäni on muuttunut kovasti: oma kämppä, Rasmus jäi vanhemmille, kaikki uudet kaverit, opiskelu.. en kuitenkaan vaihtaisi päivääkään, vaikka välillä rankalta tuntuukin.

4) Jos olen yksin niin tykkään laulaa (toki myös singstar ja karaoke!), onneksi netistä löytyy kaikkea hyvää jota kailottaa. Äidin puolen suku on ihan hullu laulamaan iskelmää, joten osaan sitä yllättävän hyvin!

5) Vaikein on aktivoitua treenaamaan yksin, ihan eri mielellä lähtee jos saa myös rupatella jonkun kanssa. Porukassa taas tykkään välillä vain enemmän kuunnella.

6) Jännitän aika vähän kisoja, ainakaan kehässä tai radalla en yhtään, koska keskityn täysillä vain koiraan. Saisimpa saman moodin koulun esityksiin tai muuhun, jossa pitää puhua ihmisille. 

7) Joskus on ihana lähteä vain ilman kiirettä pitkälle lenkille, seikkailemaan uusia reittejä ja kuunnella musaa tai kävellä vain hiljaisuudessa. 

8) Koirat on opettanut paljon, kuten positiivisen näkökulman asioihin. Jotkut osaavat ihmetellä miksi olen aina hyvällä päällä. Osaan olla enemmän positiivinen, mutta olen myös herkkä haukuille tai vastoinkäymisille. En osaa olla "kova". Pelkkä netti voi satuttaa. Nuorempana sanoin välillä suoraan jotain asioita, riitelin tai en vain jaksanut katsoa jotain ihmisiä. 

apua, tästä tuli vähän fiilistely tekstiä. :D koska olin tätä ennen katsonut, myös nyyhkyleffan ja siitä johtuen fiilis on epänormaalin rauhallinen. 1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!