Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

4.10.2011

Agility Hakkilassa ja tokokisat

Oltiin eilen ekoissa hallikauden treeneissä. Shanti kouluttaa nyt talvikauden meitä.  Ruuhkat meinasi vähän yllättää pitää kokeilla eri reittejä, mikä olisi vähiten ruuhkaisin. Halliin oli onneksi tullut tekonurmi, minkä päällä oli vähän sitä ohutta hiekkaa.

Kerettiin alkuun tehdä nopea kontaktitreeni, vedin A:n ja puomin ympyrään ja tehtiin kontakti ympyrää. Lisäksi vähän hypyillä jotain kokeiluja ja kepeille vienti. Shantilla oli sitten mukana rata joka saatiin just mahdutettua halliin. Ruutilla oli ongelmana putki jarrutus ja mun logiikalla sen jatkon ohjaus olisi ollut toisella kävellä ottaen, mutta Ruutille se toimi paremmin. Muuri oli tosi korkea ja se oli takaakiertona, siinä tarvitsi vähän vekata ja kepeille taisi olla yksi sisäänmenovirhe. Jatkon ohjaus ois voinut toimia putken vastakkaiseen päähän viennille jos olisin ollut jo hypyn takana. Olis voinut testata keppien varmuutta.. Koitin sitten toisella kertaa kohdan toiselta puolelta ja se kyllä toimi paremmin koska ruu hakee aina mun puoleiseen päätyyn. Koska aika laskettiin                                          eka väärin niin meille oli vähän lisäaikaa. Tehtiin puomilta kepit, avokulmassa, eka haki väärin sit saatiin hienojakin. Illalla olikin aika kipee olo ja aamulla oli kuumetta reilusti. Ruuti pääsi nyt äitin luokse ainakin päiväksi hoitoon.

Ai niin rotumestikset Hyvinkäällä jäi kirjaamatta. Ruuti käytti ääntä taas. Tulos oli 2-tulos 230p ja 3sija. Ruutu nollautui. Jälkeen päin treenattiin kisakentällä hiljaa seurasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!