Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

18.10.2011

Maanantain agility

Onnettomuudet oli ruuhkauttanut kehä 1 ja menin sitten pikku teitä pitkin, jotka jotkin muutkin oli keksineet. Shantilla kesti vain 2h ajella olarista niin tehtiin ensin itsenäistä treeniä, ja onneksi koska meitä oli niin vähän paikalla kerettiin tekemään ratatreeni.

Ennen Shantin tuloa treenasin käännöksiä A:lla, ne parani jo vähän. Vaikeampia keppikulmia sekä eri ohjauskuvioita: valssi, niistosokkari (hienosti!) ja twisti oli haastavin näistä. Pieni harjoitus oli kepit ja suoraputki rinnakkain ja oltiin kokoajan niin että kepit oli putken ja mun välissä. Kepeiltä vipattiin putkeen, hyvä ja sitten napattiin kepeille 90asteen kulmasta. Tässä meinasi eka oikoa, mutta kun maltoin odottaa tarpeeksi sisäänmenoa, mutta treenattava! - kepeillä sisäänmeno mua "kohden"

Radalla tehtiin kutsulla puomin alla olevaan putkeen, kokeilin ensin puomin puolelta, mutten saanut putkeen kuin tosi kaukaata (ei järkevä jatkoa ajatellen). Tutustuessa ei tullut mieleen tuollaista kutsumista ja toiselta puolelta hypyn kierrätystä mutta se oli aika kätevä ja Ruu ei päässy näin lenkittämäänkään. Okserin yhdessä käännöksessä tuli rima alas, muuten hienosti. Puomilla sain paristi kun lähdettiin siitä korjata, muuten kyllä pysähtyi radalla sinne. Yhdellä hypyllä valitsin taas väärän ohjaustavan suunnitellessa ja kätevin oli vain viedä ja putkeen viennissä piti odottaa koiraa ettei ollut puomin luona liian aikasin. Sylkkärillä käännös oli tosi pieni kun peruutin! jos olin paikallaan meni suoraan hypyn. Ja olin lähempänä hyppyä.

Ruutilla oli päivä että tänään ei pysytä lähdössä. Mä en osannut valita oikeita ohjausvalintoja ja oli pakko todeta että suunnittelin väärän ohjauksen joihinkin kohtiin. Juuri siksi tällaisia treenejä tarvitaan, että opin suunnittelemaan oikeat ohjaukset ja ohjaamaan oikein. Ruu meni hienosti, mä vain sössin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!