Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

2.4.2012

Villen agilityt ja taas lunta

Lähdössä olin tarkkana, risteilin yhdellä kertaa silloin pysyi hyvin. Ville katsoi että kutsun aina aika samasta asennosta mitä ennakoi ja nousee helposti. Eli jos vaan kävelystä tai ei niin ennakoitava kutsuminen. Kerran palkkasin. Tehtiin myös seisomasta lähtöjä ettei tarvinnut tapella.

Alkuun ennakoiva valssi, 2 hyppyä kaarroksessa (Ville sanoi hyvin ponnistuspaikkojen miettimisestä, että kerrankin "huono kääntäminen" oli jatkossa hyväksi). Ruutin kanssa kerran saksalaisena takaakierto ja sitten vaan takaaleikkauksella muurille, koska käänsi paremmin. sitten suoraputki, jossa kannatti leijeröidä. Alkuun en kutsunut tarpeeksi hyvin, ja tarvitsi vedon. Kun meni kerran puomille ja sitten 15m kaukana olevan putken :D

Keinua otettiin eka erikseen ja vaadin pysähdystä. Kerran sain oikean ajoituksen milloin vasta jessillä lähtö. Saisin kiinnittää paremmin huomiota..

Pituudella uskalsin tehdä hyvin ennakoivan valssin. Jaakotus muurille, tehtävä palkin eteen, että kääntää hyvin! Hienot muurit tänään! Eikä jäädä pällistelemään käännöstä ja koira haltuun koska hyppäsi pituuden takaisin :D vaikea kulma 360 astetta kepeille hienosti, hyppykuvion jälkeen. Tein ekalla kertaa kepit leijeröiden. Yksi rima takaakierrosta kerran alas.

Ihan mukavasti sujunut rata! mun pitää vain osata vielä paremmin valita oikeat valinnat, kuten ajattelin etten uskaltaisi leijeröidä ja että takaaleikkaus muurille ei olisi niin hyvä ja en tajunnut että jaakotus toimisi muurille niin hyvin. Jotenkin helpon tuntuista, koska myös pienemmällä alueella rata, ei pitkiä välejä.

Omatoimitreeni alueella tehtiin yksin puomia ennen radalle menoa, sujui hyvin ja rimakaan ei lentänyt. Sitten sain radan jälkeen toivuttua Shantin avuksi ja kerran saatiin hetsauksella ja pallon heitolla ruuti erehtymään ettei pysähtynyt puomille. Mutta pidempään rataan pitäis vielä saada. Loppuun vielä lelun tiputus koiran pysähdyttyä ja vasta sen jälkeen vapautus. Kerran erehtymisen jälkeen alastulot tultiinkin ravilla..

Keinulla vaadi!
Puomi vauhtitreenejä

Video Porvoosta ekalta radalta, en malttanut pitää lopussa renkaan jälkeen leikkauksessa vartaloa liian pitkään, tosin harkoissa kääntyisi siitä. Keinulle menossa olin aika jäljessä ja ei hirveästi odotellut. Koskaan ne ei näytä niin pahalta kuin on :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!