Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

17.11.2012

Tiltun hallin treenit

Ruuti sai alku ajan katsella muiden treeniä ja napsin kuvia muista. Tuli niistä vähän parempia kuin miten suttuisilta näytti kamerasta, vaikkakin iso-arvo on korvissa.

Ruuti käyttäytyy kyllä ihan eri tavalla tuolla hallissa, koska ei meinannut sujua mikään. Aamulla treenasin kentällä on meni niin hienot kaukot. Kuumuu myös katsellessa.

Seuraus: sivuaskeleissa meinasi eniten tulla ääntelyä, joita se on hiljaakin nyt mennyt.

Metalli: sentään se oli parempi, mutta päätti tuoda sivulle niin otettiin vielä toisto.

Tunnari: voi ei, tää ei sujunut yhtään, ruuti toi monta väärää! se ei ole tuonut pitkään aikaan vääriä. Viimeksikin sille oli tuolla tunnari vaikea. Vaikeutta vähän teki myös kun palkka/lelu odotti maassa, millä ollaan treenattu kisamaisuutta. Mutta se on kisoissakin ja musta muissakin treeneissä, tossa pikku hallissa se tosin oli vähän lähempänä. Ehkäpä voisin tehdä ruutille kotona tunnareita missä lelu on siellä näkyvissä, pitää vain kestää se paine ja keskittyä.

Kaukot: taon jälkeen. Ajattelin jos olisi namialusta takana mihin laitetaan nameja niin ei tarvitse juosta edestakaisin. Mutta Ruuti ei meinannut jaksaa niin keskittyä kun koitti tehdä nopeasti. Käytin hyväksi peilejä niin näki, tekikö se puhtaasti. Seisomisesta tuli taas hirveä venyttäytyminen ja s-i ei sujunut yhtään.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!