Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

12.11.2012

Tokoviikko

Koska, ei ole agilitya nyt koitetaan pitää hyvää tokoinnostusta päällä! Ja onhan koekin tulossa 24.11 Vuokkoset-areenalla!

Eilen treenailin ulkona kaukoja, Ruuti otti häiriötä ja alkoi koomailemaan kaukojen istumaan nousua. Lopulta saatiin niitäkin onnistuneita. Lisäksi seuruutin kahden koiran yli, mahdotonta on yhdellä käskyllä ja ilman huomautuksia mennä ohi.

Tokotreenit Tiltun hallissa @ Olarinluoma 
Ruuti & 8 shelttiä :D suurin osa tyttöjä, eikä Ruuti ole Kriisiäkään pojaksi kai tajunnut.
Paikalla oloon ei kaikki mahtunut ja ruuti oli 90 asteen kulmassa shelttiriviin, tein istumisen, koska ei päässyt piiloonkaan. Meinasi katsella muihin päin tai nuuskia maata, kävelin aina kohden ja kun korjasi pään ylös menin pois, en kehdannut äänellä komentaa. Kerran nuuski maata niin että luulin että menee jo maahan, mutta muisti sitten ettei saa.

Metsku: Ruuti sai aloittaa ekana. Tänään oli aika ällöttelyä, ekalla kertaa sain toistaa käskyn kun nuuski jotain muuta. Toisella kertaa tiputti kapulan. Kolmannen otin vauhtina. Viime kerralla hallissa ei ollut mitään ongelmaa!

Tunnari: merkkasi oman melkein poimimalla suuhun ja sitten kuitenkin tarkisteli vielä muut ympyrässä. Sitten toi oman. Tehtiin vielä kaksi toistoa, joista omat, vika jono. Ehkä lisää ympyrä treeniä..

Kaukoja: tehtiin itsenäisesti, käsimerkit on aina aika minimissä ja nyt käskytin vähän hiljempaa ettei häiritse. Yksittäisiä siirtoja palkaten. Kerran ennakoi seisomaan nousun. Paljon vaan nyt kuurina! oli toi jo paremman näköistä kuin aiemmin. Ehkä Ruuti on vain sellainen kenen kanssa saa kokoajan muistuttaa kaukoja.

Seurausta: Tiivistähän se on.. oli ihan kivan hiljaa, en muistanut ottaa sivuaskelia, mutta käännöksiä kyllä. Ja tein myös että vapautus ja "uusi liike". Ei meinannut yhtään livistää palkalle, sen verran hyvin oon muistanut huutaa "palkka" + käsimerkki.

Liik. istuminen: sujui ihan ilman apuja. (yleensä olen astunut Ruutin puoleisella jalalla kun sanon käskyn)

Luoksetulo: Otettiin molemmat ja yksi seisomisesta mun kierto ja palkalle. Hyvät oli, Ruuti vain liuku matolla.

vanhempi kuva

Ruutilla oli tänään kotiaktiviteettina ensin lelun purkaminen ja sitten se sai siivota ne pumpulipallot roskiin. Asiassa meni vähän pidempään kuin se itse olisi hoitunut, mutta sitkeän tuloksen jälkeen, kaikki oltiin siivottu. Kerran ruuti kaatoi roskiksen, jolloin vähän se sai apua :D Tarkisti perusteellisesti sohvanpäältä ja telkkarin takaakin, tosin juoksi pumpuleiden ohi silloin. Ruuti ei tajunnut mitä järkeä siinä on kun lelu oli kauempana, koska ei se oo niin hauskaa kuin lelun hajottaminen. Ruutin tuliais tipu-pehmolelu menetti sitten päänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!