Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

24.11.2012

Tokokisat Vantaa

Tuomarina Harri Laisi, eli pientä löysyyttä havaittavissa. Voittajaluokan kolmannen ykkösen metsästystä, koska en halunnut viedä koiraa tolla kisamaisella työskentelyllä evl:ään. Ja koe oli Vuokkoset hallilla, Vantaalla.

Paikkamakuu 9,5: oli nuuskinut maata, meni hyvin maahan ja nousi ylös, vaikken saanut ruuta katsomaan muhun.

Tunnari 8: eka liike ja tuijotti ruutun, meni maahan kun olin kääntynyt. Ihan hyvin toi oman, eteen ja hyvä luovutus.

Ruutu 0: meni hyvin sinne, tarjosi paikan. Kun lähdin kohden puolessa välissä, lähti juoksemaan luokse! En kerennyt reagoid a, kun koitin katsoa pois etten painostaisi. Tyhmä kun en tajunnut palauttaa sitä ruutuun! Tätä ei oo ollu yli puoleen vuoteen treeneissä, kai pitää alkaa palkkamaan vaan ruutuun ja tehdä häitiötä että ruudusta ei saa tulla pois kuin oikealla käskyllä.. Tai hetsata..

Istuminen 10: hyvä oli.

Seuraus: 7? Alkuun hyvää, mut välillä kontakti herpaantu. En tajunnu sit sanos uutta käskyä, ei ois pitäny sallia pelleilyä! Lisäks en oo treenannu noin pitkiä suoria ja ehkä noi tuntu tosi pitkiltä, koska huono seuraus. Sivuaskelissa en sanonu suullista käskyä, niissä tuli pikku äännähdykset.

Hyppynouto 9: olin ihan unohtanu tän liikkeen, onneks kerrattiin hallissa metskulla tota. Haukahdus ennen kapulaa, toi kapulan onneks sivulle, koska muuten ois ollu niin vino. Heitin kapulan viel vinoon.

Luoksetulo 8 tai 9: hyvä oli, nopee sivulle tulo loppuun!

Metsku 9,5: onneks kertasin ennen vuoroa, koska ruuti tiputti omaa. Mut nyt oli hieno! Toi eteen.

Kaukot 8: taas vaikea sujui eli seiso-istu. Mut maasta nous seisomaan kun piti istumaan ja vikas ennakoi , mut sanoin käskyn samaan aikaan. On tää julmaa, jos on puhtaat siirrot niin sit menee väärästä asennosta. ;)

Yhteisvaikutus 8,5. Ei maininnut ääntelyä ja ääntelystä puheen ollen, ruu meni hiljaa paikkikseen. Sit liikkeiden välitkin hiljaa. Ei piippausta, ainakaan tällä kertas jes!

Kehut tuli silityksenä sivulla ja olin usein valmis alottaa liikkeen ennen liikkuria. Se on juttu mikä on pelottanu evlssä et tulee vaan "liike alkaa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!