Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

18.9.2016

Gavan ja Novan misseilyt

Sunnuntai aamupäivästä oli vuorossa Novan ja Riitan eka näyttely sekä Gavalle taas H:n metsästystä. Kehät meni harmillisesti päällekkäin. Molemmat esiintyi ihan hyvin. :)

KUVIA

Novan debyytti yllätti, Jaana Hartus oli tuomarina ja Nova oli junioriluokan ainut.
JUN ERI, ilman sa:ta. 

Arvostelu:
"Keskikokoa aavistus kookkaampi (mittasivat kaikki), erinom. tyyppiä oleva, mittasuhteiltaan lupaava, oikea ryhti, lupaavan ilmeikäs pää, varsin hyvät korvat, ikäisekseen sopiva runko, luisu lantio, liikkeeseen saa tulla vielä askelmittaa sekä ketteryyttä, hyvä karva."

Novasta ei tullut mitään kuvaa otettua näyttelyssä, tuli vasta kotimatkalla mieleen. 

Tollereiden ROP narttu
Gavan kanssa oli tiedossa jo kehään mennessä, kun Maicollekin oli tullut hylätty kehästä että samaa oli luvassa. Gava esiintyi hienosti kehässä, antoi tuomarille pusuja. Sekä juoksi hyvin. Täytyy vaan löytää se oikea tuomari tai sitten odotellaan käyttöluokkaan. Eipä tässä kiirettä ole. Tuomarina Charlotte Höier, Tanska joka oli antanut vuosi sitten kaverin koiralle junnuista EH:n. 

Arvostelu: Wonderful temperament. She looks more like some kind of sighthound(?) than bordercollie. I would never guess she is bordercollie if i met her on street. I am sure she is wonderful to have and what she is done but unfortinately I have to disquality her lack of breed type. 


Maico & Gava


2 kommenttia:

  1. Porvoon näyttelyssä 10.9. brittitäti Christina Chapman antoi ERI:n Tending-koiralle ja olisi antanut myös SA:n, mutta koiralla oli niin paljon valkoista väriä että SA jäi antamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täytyy laittaa muistiin. Oon listannut joitakin tuomareita. Tänä vuonna myös Järvenpään näyttely jäi harmillisesti väliin jossa oli "hyviä" tuloksia tullut. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!