Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

21.9.2016

Anun toiseksi viimeiset agilityt ja latokuvia

Maanantailta ihania maalaismaisema kuvia erilliseen postaukseen. Kuvat on siis Siuntion ja Vihdin rajoilta paimennusmatkan varrelta. Oon katsellut noita kyseisiä kohtia jo monesti ja nyt päätin jättää auton tien sivuun. Punainen lato ja punatiilinen navetta.

 KUVATTiistaina mentiin Anun agilitytreeneihin. Toiseksi viimeistä viedään!

Hirveä työpäivä oli, lounas jäi väliin ja vedin laten ruuaksi. :D Tutustuin vain keinulle asti ja ajattelin, että tänään ei ole päivä jolloin ajatus hirveästi kulkee. No päästiinkin 10 esteelle asti. :D Hyvin arvioitu. Alun hypylle 3 ohjauksen jälkeen muistaa liikkua putkeen lähetyksessä. Tein valssin siihen. Persjättö putken jälkeen, tokalla onnistui ekalla Gava löytyikin vierestä. :D A:lla päätin tehdä pysäytyksen koska kisatkin tulossa hieno pysäytys!

Viskileikkaus aan jälkeiselle hypylle eli 6. Alkuun jäin paikalleen ja Gavahan teki pyörityksenä. Piti törkätä hypylle ja jatkaa itsekin riman puolelle liikettä. Eli täytyi olla omaa liikettä kohti laskeutumispaikkaa/aitaa. 

Kepeille haki hyvin. Lopussa pieni rytmitysmoka muttei kuitenkaan seonnut rytmissä. Jätettiin ne siihen. 

8-10 oli mun murheenkryyni. Hypyllä 9 ja 10 oli selkeä väli, mistä helppo tulla välistä. 10 hyppy oli taas lähellä 34 hyppyä 2m päässä, mistä koira kiersi takaa. Se ei tosin ollut mikään ongelma. Lähinnä kuinka ehtiä työntää takaa tai liikkua oikeaan suuntaan, oikeaan aikaan kun koira irtosi kauempaa putken jälkeiselle hypylle. Ja en päässyt taas linjalle mikä pakottaisi kiertoon. Läheltä otettuna onnistui (otin etumatkaa). Mutta kaukaa ei. En tietenkään ehdi siivekkeelle tai lähelle. Mutta kun koira laskeutuu niin mun liike kohti. Jotenkin rytmittyi aina vahingossa niin, että kun laskeutui oma liike oli jo hypylle 10. Aloitin aina liian ajoissa kaukana työnnön. Mun täytyy myös keskittyä jalkoihin ei yläkropalla työntämään. Tässä varmaan molemmissa oli vikaa. Gava olettaa takaakierroissa yleensä että blokkaan väärän suunnan ja nyt en pystynyt.
 Toinen mahdollinen olisi ollut tulla suoran putken aidan puolelta ja takaaleikata.


Keskiviikko aamuna pitkästä aikaa kaukoja Gavalle. 4-5 toistoa istu-maahan. Virheet siitä kun kylmä maa (4 astetta) ja Gava nosti paristi kyynerpäitä heti maahan mentyään. Etäisyydet noin 4m, 7m, 8m ja 10m. 10m oli hieno! Kerran muistutin myös kun katseli muualle. Jättöäkin palkata..


 

Milloin tää loppuu?


Sunnuntaina 18.9 Nova aloitti keppitreenit 2 by 2 metodilla. Ekassa treenissä yksi pari suorassa ja tehtiin helppoja kulmia. Koska Nova on aika etevä tarjoamaan niin sujui heti 2m päästä pannasta pitäen lähettäen. Joskus haetaan ihan läheltä, että koira keksisi mennä oikein. Novalle vaikein oli vasemmasta reunasta hakeutua kepeille. Siellä tuli ainoa 2 mokaa, joista heti seuraavalla korjasi kun palkka jäi saamatta. Video.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!