Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

3.4.2022

Koirien pesu ja retkeilyä

La käytiin suon kierto 7.5km ja parit välipalat matkan varrella. Tuolla on kauriiden tai peurojen jälkiä ja Tofu oli liinassa lähinnä. Ei näkynyt kyllä yhtään. Suolla lumi/jää kantoi. :) Pallo oli mukana ja Nova veti kunniakierroksia. Sporttirakin kevyempi takki ollut ilo päällä. Tofun mielestä Nonstopin kuoritakissa tuli jo "hiki" taukopaikalla. Illalla tollereiden shampoo ja hoitoaine pesut. Tofu jaksoi kitistä, miten on rääkkäystä kun märkä tuli ihoon asti. Otin musiikit kylppäriin, se oli hyvä idea! Tofusta lähti moninkertaisesti karvaa pestessäkin. Käytin myös muovihanskaa. 

Sitten kokeilin föönata koirat terassilla. Ei ole niin kovaääninen siinä kuin 1x1m eteisessä. Nova oli aika nopea tapaus ja sille tuli myös vilu. Tofulla pidin fleecen ja aloitin föönaamaan takaa. Ensin harjalla missä luonnonharjasta, kammalla ja harjalla missä pyörivät piikit. Tofusta lähti hedelmäpussillinen karvaa. 
Nyt on ihanan tuoksuiset koirat ja puhtaan tuntuiset. :) 
Viime pesut ollut käytössä winner.dog nettikaupan Pink Grapefruit

https://www.winner.dog/product/11/shampoo-pink-grapefruit

Ja Caviar hoitoaine, tästä jää kiva puhdas tuoksu. Yllättävää oli aiemmin, että tollerin turkillekin suositellaan hoitoainetta. Ei takkujen takia, mutta tekee hyvää iholle ja sulkee karvan. Ja hoidettuna irtokarva irtoaa paremmin. 
https://www.winner.dog/product/89/hoitoaine-caviar

Porukoilla on banaani shampoo mikä on myös hyvä!

Viimeksi pesinkin Tofun ja Gavan marraskuun alussa niin oli jo aikakin! Äiti pesi Novan myös välissä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!