Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

17.9.2022

Novan syysnäyttelyt

11.9 Porvoo

Nova käy eri2

pleasing outline. decent head. good mouth. tidy front. well bodied. strong in loin. little long in hock. moves a touch close in front. but has overall quality and good temperament.


17.9 Hyvinkää

Siipiveikon Vahva Vainu

Käy EH 2 LEHTONEN VESA

kookas ja ilmava kokonaisuus. Kiilamainen pää. Hyvä kaula ja yläölinja. Eturinta saisi olla täyttyneempi. Hieman kevyt runko. Lyhyt rintalasta ja kuroutunut alalinja. Hieman pitkä ja kapea lanne. Niukasti kulmautunut edestä, voimakkaammin takaa. Kintereet kääntyvät seistessä sisään päin. Liikkuu sivulta hyvällä askeleella, mutta kovin ahtaasti takaa. Hyvä karva.

Käyttöluokassa oltiin saman uroksen kanssa molemmat kerran. Molemmat niin eri tyyppisiä. Novalla karvanlähtöä ja edelleen laihassa kunnossa (ei tartu). Vikaa sertiä edelleen saa metsästää.. 

Tofu oli turistina mukana. Harjoiteltiin koiravilinässä kävelyä ja sai rokotustarkastuspisteen miehet vähän rapsuttivat, Tofun ilme muuttui heti hieman. Häkissä odotteli välillä. Käyttäytyi hyvin, mitä nyt alkuun olisi halunnut koiria moikkailla. En ilmoittanut näyttelyyn, kun osallistumiset on niin kalliita ja käsittelytreenit on vielä kesken. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!