Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

16.3.2023

Ompelua ja pesu&föönaus

Tiistaina pesun Novan ja Tofun sekä föönasin päivällä. Terassilla tarkeni hyvin föönata. Tofu yritti alkuun syödä föönin, sitten alkoi sujua ja pysyi paikallaan. Nyt on ihanan tuoksuiset pojat! 

Käytin winner.dog Pink grapefruit shampoota (keskipitkälle turkille) ja caviar hoitoainetta (tunnetaan myös merileväkaviaarina) ja Vitamiinia F, joka sileyttää turkkia, kosteuttaa ja antaa vahvuutta ja elinvoimaa. Sopii myös kuivalle iholle). Hoitoaine palauttaa iholle tarvittavia luonnollisia öljyjä. Pestessä käytin kuminystyräistä hanskaa, joka todettu hyväksi! 

Iltalenkki tiistaina Henkan ja koirien kanssa Espoon keskuspuistoon n. 10km lenkki, jossa kesti n. 2h. Kolmikko ollut kasassa ma ip:stä lähtien. Kuvassa lahjottu nameilla, muuten nämä on sitä mieltä että "koira per sohva" (ja sohvia kun on yksi, Gavalle Ruuti opetti). 


Keskiviikkona ompelin Gavalle jämäkankaista toisen itsetehdyn villakangastakin. Gavalla ollut nyt aika hilseilevä iho, kun käytetyssä takissa ollut fleecevuori. Selkäosassa yksinkertaisena villakangas ja vatsassa resorikangasta (puuvillaa?). 

Takkia piti vähän ottaa sisään osasta kohtaa ja jättää resoria paikoitellen ompelematta ettei tavallinen ompelukoneen ommel vie liikaa joustoa pois. Nyt sopivan väljäksi, että mahtuu helposti päälle. Keskiviikkona mentiin iltapäivästä Erika kaverini luo lenkille ja käveltiin 5km / 1h. Tarkeni eilen ja tänään itse softshell takilla +ohut fleecehuppari! Aamulenkillä olin läkähtyä kevyt toppatakilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!