Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

29.3.2023

Sosialistamista ell

Maanantaina käytiin Tofun kanssa Livetissä eläinlääkärissä. 

Ehdin varata ajan, kun lauantaina Tofu alkoi pärskiä ja vetää ilmaa nenästä sisään. Tämä metsälenkillä, kun oli kahlaillut vedessä ja jatkui hetken aikaa kotona. Sitten loppui. Ajattelin heti nenäpunkiksi. Mutta illalla taas en, enkä viitsinyt perua aikaa enkä tiedä olisiko ehtinytkään. Päätin, että mennään pyytämään samalla punkkitabletit ja saa samalla Tofulle miellyttävän käynnin ilman pistoksia. 

Vaaka näytti 19,2kg. 

Hoitohuoneessa pöydällä istuessa alkoi tutisuttaa ja istui mussa kiinni. Meni itse pöydälle. Seisominen oli aluksi vaikeata, olisi mennyt mielummin maahan. Sai palkkaa ja ell kirjoitellessa papereita Tofu sai tarjota matalalle pöydälle menoa. 

Maksettua pyysin vielä kassaneitiä, että lukisi sirun tai ainakin toisi sen treeninä kohdalle. Tehtiin Tofulle kaksi toistoa, mitlä palkkasin. Nyt seisoi ja piti kuonoa mun kädellä. Mutta ei tullut yhtä kovasti nojailemaan muhun. Edistystä siis! 

Ell lasku oli 130e sis yhden paketin Bravectoa (3kk kestävä tabletti tän painoiselle) ja apteekista toinen tabletti (3kk) 46€. Eli 3kk sarjalle tuli keskiarvoisesti maksamaan 88e. 🙈 Eli on kyllä kaikki muut punkkitorjunnat, vaikkakin se n. 50-60e kallis pantakin näihin verrattuna halvempi ja pidempi kestoisempi. 

Ehkä pahimpaan punkkiryysikseen antaa Tofulle ja Novalle ja alku/loppukauteen litkua niskaan.


Lenkillä koiraohitukset vaatii koiranmakkaraa. Kuivapalkkanamit ei aina kiinnosta, vaikka niin ahne onkin. Toki aina ohituksiin ei jaksa niihin panostaa ja saa sitten vinkua. Rauhallisen koiran kanssa saattaa jopa luopua ja mennä rauhallisesti ohi. Muutaman sadan metrin päässä asuu kyllä yksi koira, joka kilahtaa Tofun nähdessään ja Tofukin kiihtyy (bretoni uros) niin, että korvat katoaa.

Koirahälyssä Tofu menee ihan mallikkaasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!