Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

25.4.2024

Koiratanssi yksäri vol 2 Nadjalla

Ke 24.4.2024 koiratanssi yksärillä Kompassissa Nadja Böckermanin koulutuksessa Lime- tilassa. 

Tofun kanssa näytettiin temppujen tilannetta ja sitten tehtiin temppusarjoja. Niin, että palkkausta vaihteli tai teki sarjan ja palkka tulee vasta sitten. 

Jos atraimen nouto on alun jälkeen niin itselle olisi loogista tekemistä käsille. Mutta muutenkin pitää ottaa askelia musiikin tahtiin ja muistaa kääntyillä eri suuntiin ja kattaa ohjelmalla koko aluetta. 

Tofu oli taas innoissaan treenaamassa. Gavakin oli matkassa, sai vähän rapsuja, odottelua ja kokeilla yhden riman hypyn. 


Tofulle uutena juttuna kokeiltiin

-  Dami suussa mun kiertämistä ympäri ja pyörähdystä, jossa juoksi isomman lenkin ympäri. Atraimen varteen voi tarvittaessa laittaa lätkäteippiä tai sähköteippiä jos on liian liukas. 

- Uusi temppu/sarja oli myös liikkeestä istua, kutsutaan väliin (seläntakaa), seurausta välissä, sitten pysähdys istumaan. Atrain alas ja Tofu hyppää kepin yli. Näissä ekoissa treeneissä, heitin namin ja Tofu odottaa n. 20cm korkeudella olevan vaaka kepin edessä. Vasta toisella vihjeellä uskalsi hypätä ja mennä syömään namin. 


Muuta: 

- Vasten hyppääminen on Tofulle niin vahva niin kannattaa palkata vain pyörähdystä siitä pois. 





Kertailtiin temppuja myös to 25.4 ja pe 26.4

Jätettiin vähän kuraisena hali temppu torstaina sisällä tehtäväksi. Nyt sujui päänkääntö ja Tofu pysyi paikallaan. Yhdistettiin luopumista joka väliin. 

Tofu sekoitti ali ja väli(in) käskyt perjantaina niin ehkä käytänkin kepit/pujo - sanaa jalkojen pujotteluun. Kokeiltiin myös sarjana ja palkka loppuun. 

Näitä pystyi hyvin tehdä lenkinkin ohessa: pyörähdys, kierto, liikkeestä istumaan jättö, vapaana pujottelu "kepit/pujo" ja väliin. :) 

Ekaa kertaa kepin kiertämisessä "siksik" otin mukaan omaa liikettä toiseen suuntaan. Tofun kierto oli aina puolikas ympyrä ja tiputin namin eteen maahan. Nyt tarjosi kiertää vastapäivään. 

Samoin ohjaajan kierrossa kokeilin että pyörin vähän itsekin vastapäivään. Ohjaajan Tofu kiertää vastapäivään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!