Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

9.4.2024

Temppujen kertailua

 Ma 8.4 tempputreeniä sisällä Novalle ja Tofulle samat setit

- kurkistus olan yli, molempien kanssa huppari tarpeen! Nova tajusi tuon nopeammin. Tofu välillä rötkötti milloin missäkin asennossa. :D 

- pujottelu Nova muisti, Tofulla kertailua ja apuja

- kahdeksikko Novalle, sujui hyvin

- kurre (sanaa ei tosin voi sanoa Gavan kuullen eli ehkä se olisi "orava" tai tassut) Nova kykeni lyhyitä hetkiä ja liikkui helposti myös taaksepäin. 

Maaliskuussa kaksi mökkiviikonloppua Kangasniemellä ja järvi oli silloin jäässä. 
Gava oli järkyttynyt molemmat kerrat siitä, että oli ostettu ilmalämpöpumput, voi hyökätä milloin vain seinästä. Lisäksi mikron piippaus oli aika hirviö! 


Monesti ollut mielessä, että pitäisi tehdä joku treeni muttei ole jaksanut ryhtyä yksin tekemään. Talven jäljiltä välillä ollut masentunut olo, jolloin ei jaksa alkaa ylimääräistä tai innostua. Sitten välillä taas on intoa liikaakin. Mutta toisaalta tauko tekee hyvää aina väleissä, eikä pitäisi moittia itseä tekemättömyydestä, se ei auta mitään. Seurassa on vain niin motivoivampaa treenata. Nyt kokeiltiin temppuja koiratanssi yksärin lähestyessä. 

Ei olla myöskään tehty nyt nosework läksyjä kotona.

Ulkona lähinnä arkitottelevaisuutta, luoksetuloja muistuteltiin kolmikon kanssa, ohituksissa seurausta. Viime viikonloppuna oli kaikki kolme kotona, käytiin la keskuspuistossa ja su Nuuksiossa lenkillä. Gavan kanssa käytiin viime perjantaina Petenkoiratarvikkeessa hirveässä lumisateessa shoppailemassa, Gava sai kerjättyä myös myyjältä herkkuja, se on parasta!

Tofu on nyt taas käyttäytynyt vähän iisimmin ja välillä on ohiteltu koiria jopa ilman namejakin aika normaaliin tapaan! Ehkä luopumista ja malttia alkaa pikku hiljaa tulla. :) Yleensä urokset alkaa aikuistua vasta 4v jälkeen. :D Ja helpottaa ettei ole lumihankia keltaisella sorbetilla ihan joka puolella.

Kaipaankin kaikkia ulkotreenejä, kohta hakukausi lähestyy. Takatalvi tuli viime viikolla, mutta nyt kaikki alkaa olla sulanut uudestaan. Kaikkea kivaa treeniä on nyt luvassa huhti-toukokuussa. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!