Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

14.5.2012

Perkkaan tokotreenit, video näytettä

Tokoiltiin tänään Perkkaalla Marian & Meten sekä Seijan & tollereiden kanssa. Tehtiin alkuun ryhmämakuut.

Paik. istuminen: Ruuti taisi olla omissa maailmoissaan ja liikkui vähän ja lösähti maahan kun käännyin. Korjasin ja sitten pysyi. Palkkasin kerran välissä.

Paik. makuu: ok.

Käskytettynä liikkeet, välillä pallo palkka

Seuraus: oli täysin hiljaa ennen sivuaskelia, ne kirotut! sitten oli myös vähän häiriötä mitä jäätiin pällistelemään. Paikallaan käännös myös vähän huono. Sivuaskelille pitäis antaa tehotreeni, tunkee niitä joka paikkaan.. Video, kiitos Maria!

Liik. istuminen: vähän oli musta vinossa. Kuten osasin, ehkä odottaa niin meinasi livistää kun lähdin kohden. Ehdotuksena oli palkkaa eteen, toisella pallolla. Hyvä idea! Pitäisi saada palkattua ennen tätä epäonnistunutta.. Treeniä! Video

Ruutu: teki yhden pyörähdyksen ympäri ennen ja haki hyvän paikan. Aika hienosti sujui. alustalleVideo

metsku: ruotsalaisella kapulalla, vähän ällötystä. Tiputti korjaus kerralla jalkoihin. Muuten meinasi ennakoida sivulletuloa. Ehdotuksena, joka ei ollenkaan ole tullut mieleen oli vaihtaa noudot suoraan sivulle. Pk-puoli ei tule kutsumaan meitä niin miksi viedä pisteitä noilla!

tunnari: oli hieman haasteellinen tuulen takia. Ja Ruu toi eka kaksi väärää. Tulin lähemmäksi ja sitten löytyi oikea. Vaihdettiin kapulaa ja otettiin pari lisää kähmittyjen tilalle, eri kohdassa ja nyt hyvä. Vaikka Ruuti vähän jumitti, luulen enemmän johtuneen Jalo kultiksen haukuista. Tunnari tuulella treenin alle.
(Ottaa siitä herkemmin häiriötä viime kesän tappelun jälkeen, viime tapaamisella paineistui siitä kovasti, nyt ei. ruudussa myös jalo teki ryntäämisen hihnassa ja meinasi nousta ylös)

Ilman käskytystä ohjattu, oikea, ihan vinolta merkiltä. Merkki treeniä! Yksi merkin korjaus palkalla.

Äiti oli Rasmuksen kanssa myös pällistelemässä. Rasmus osasi hienosti liikkeitä, ainakin äitin kriteereille.
________

Asiasta kolmanteen vaihdoin sähköpostini Gmailille, Wippiessin hitauteen ja kivikautisuuteen kyllästyneenä. Lisäksi perusteluna, että gmail toimii kännykässäkin.
tiia.hamalainen(at)iki.fi ohjaa samaan laatikkoon kuin tiia1hamalainen(at)gmail.com
Miksi pitää olla yleinen nimi! piti änkeä ykkönen tuonne :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!