Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

9.5.2012

Kuulumisia

Ruuti kynsi on parantunut silmiä huimaavaa vauhtia. Alkuun se oli kirkkaan punainen ja huomaamatta siihen ehti tulla uutta kynttäpäälle, tietenkin se on lyhyempi vielä mutta näyttää odotettua paremmalta. Lääkärin ennuste oli ettei se välttämättä kasvaisikaan normaaliksi. Toivotaan, että lisäravinne Biotiini Fortekin on edesauttanut asiaa sekä ahkerampi öljyn antaminen. Fleecetossu suojana vielä lenkkeillään ja nyt olen päivän ajan antanut olla ilman kauluria. Ruuti on pitkään pyyhältänyt vapaana lenkkejä. Agilityyn voitaisiin ensi viikolla mennä katsomaan miten treenataan matalemmat rimat ja tossu vai ei. Ei raskisi pistää niitä hukkaan yksi 16e jo mennyt taivaan tuuliin, koska varakoirakko tuuraa toista.

Sain vihdoin otettua itseäni niskasta kiinni ja tilasin netistä Acanaa. Löysinkin hyvän paikan jossa kahdelle säkille tuli perusmallista hintaa vain 40e säkki ja toimitus lähi Siwaan. Kotiinkuljetus on askarruttanut aikataulujen takia. Pikku säkkien ostaminen varmaksi kustantaa saman ja ei yhtä laadukasta edes. 

Rasmus jakselee hyvin myöskin. Pirteä oma itsensä. Molempien koirien lääkekuurit on loppunut. Ruutin kuuristakin on jo kohta viikko. 

Koulu on viittä vaille kesälomaa, enään yksi tapaaminen ensi viikolla. Pikku hiljaa töihin kotiudun opiskelujen sijaan. 

Tokotreenitkin sovittu ensi viikolle, mahtaa Ruuti olla innoissaan. :)


2 kommenttia:

  1. Mistäs päin nettiä acanaa saa nuin halvalla? :D jep olen utelias

    VastaaPoista
  2. Lemmikkitalo.fi löytyi. :)
    http://www.lemmikkitalo.fi/koirat/koiran-kuivaruuat/acana/acana-adult-dog.html

    tai 42e.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!