Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

28.5.2012

Koirien pidennetty viikonloppu

TO
Rasmuksella oli tällä viikolla torstaina osteopatia. Sen selkä oli ollut jäykkänä. Suositeltiin lisäksi luontaisravinnetta anaalirauhasongelmaan valkosipuli & kreikanherne sekä jotain viherjauhetta, jota en löytänyt. Löysin netistä valkosipuli yhdistelmää ja tilasin sitä isomman pakkauksen, josta riittää ruutillekin, koska sillä oli aika montaa vaikutusta ja ehkäisevää. Ruutille, joku niveliä tukeva voisi olla hyvä, tosin sillä on nyt ollut Hussen Artro valmistetta ja kynsi parani huimaa vauhtia ottaen ohessa myös Biotiini Fortea.

PE
Ruuti oli äitillä hoidossa ja se oli nyt tosi pitkiin aikoihin tapellut Rasmuksen kanssa. Ruuti oli päässyt kuonopannan ja puolikiristävän yhdistelmästä vapaaksi ja sen vihaama koira oli tullut vastaan ojan toisella puolell ja se purki suuttumuksen Rasmukseen. Luksuspäivät oli sen jälkeen kaukana kun joutui yksin alakertaan.

SU
Tokoiltiin Perkkaan kentällä Ruutin, Marian & bc tyttöjen ja Annan & Hulda hoffin kanssa. Raili & Jalo tuli taas katsomaan ja oppimaan.

häiritty kontakti: tehtiin merkko/kapula, koira ja jalkapalloilija häiriöllä.
ruutu: yksi ruutuun haku ja sitten pallolle juoksu (merkin kautta)
kaukot: unohdin kosketusalustan ja päätin koittaa muistuisko mieleen ilman. - ja muistui! vau tarjosi metrin edestä etujalkojen askelta taakse m-s. sitten kohta vaan etäisyyttä kasvattamaan.

ohjattu: oikea, vino merkki, mutta haki oikein. Sitten yksi merkin korjaus, meinasi lähteä kapuloille.
seuraus käskytettynä: käännöksissä katsekontakti meinaa karata välillä.
tunnari: hups miten hirveetä. osikseen voi vaikuttaa, että Ruuti katseli ruudun suoritusta samalla. Eka oli niin hakuammuntaa ja ei käyttänyt nenää. Toinen huono. Sitten laitoin nameja ja nyt käytti nenää.

sitten vähän katseltiin Jalon kanssa treeniohjelmaa.

1 kommentti:

  1. Heeeeei ootteko menossa tosiaan SM-tokoihin kisaamaan? :) Onnea sinne!! Ja kiitos paikallamakuuonnitteluista. Ajattelin tosiaan että nyt on pakko ottaa sitä varovasti ettei mee rikki ja tuu takapakkia. Viel pitäs vähä enemmän treenata. Tosiaan nollaprosenttia epäonnistumisten suhteen tavoittelemassa.

    Luoksepäästävyys on tosiaan vaan ALO:ssa mut ihanku me nyt sieltä ikinä pois päästäisiin. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!