Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

18.5.2012

Itsenäistä treeniä toko & agi

Eilen koitettiin Ruutin kanssa mun koulutuksen jälkeen tekemääni rataa. Saatiin lopulta sujuvia, mutta tuli kokonainen siivekekin alas. Lisäksi Ruuti hullaantui irtaantumisesta eikä olisi lopussa halunnut tulla lähelle välistävetoon. Lisäksi vaikein oli putkiansa hypyn takaakierrossa.

Tänään käytiin kentällä kun oli vapaapäivä. Äitin hoitokoira Westie Lili oli katsomassa ja Rasmus sai vähän tokoillakin.

RUUTIN TOKOT

seuraus: treenattiin peruutusta, pallolle tai kädestä palkka. Tässä on kyllä treenattavaa, sai muistutella miten peruutetaan ei kääntyillä mukana. Lisäksi sivuaskeleet. Huomautin jos tuli ääntä muuten hyvin. Usein ei tajunnut kun lähettiin peruuttamaan, vaan jäi istumaan. :D

liikkeestä istuminen: no eihän ollut ongelmaa koska ei käskytystä. Nökötti paikallaan mutta kutsuin namille. Muistin kiertää koiran.

nouto: treenattiin kapulan tuontia sivulle. Aluksi Ruu mietti aina onko kädessä oleva pallo tai heitetty ohjatun kapula painavampi syy. Alkuun sanoin sivulle kun toi, alussa tiputti kapulan ja tuli sivulle. Sitten tuli onnistuneita. Lopussa vain käsiavulla ilman käskyä.

merkki: suoruutta merkkiin. Saatiin kaksi hienoa suoraa loppuun.

RUUTIN LIIDOT

putki, puomi ja muuri: vauhtipätkä pallolle. Toisella kertaa komensin vähän paremmin hidastamaan. Toki ei stopannut, mutta koski tosi hienosti niin olin löyhä.

putkijarrutukset: molempiin suuntiin kääntymiset. Keinulta otettiin vauhtia, vaadin sinne pysähtymään.

Kolmella hypyllä vedätystä, rimat pysyi ja käännöksiä (kerran rima).

Unohdin tehdä A:n käännöksiä.

1 kommentti:

  1. Oho oon ihan päivissä sekasin laskin että 19 päivä olis sunnuntai.. :D Mutta ainakin listan mukaan mikä mulle tuli spostiin niin oltais samassa ryhmäss kun mekin sillon iltapvällä!:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!