Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

31.8.2012

Puomi- & merkkisulkeiset

Eilen oli mun koulutusvuoro agilityssa ja poissaolojen vuoksi jäi myös aikaa ottaa ruutin kanssa. Halusin tehdä puomia, kentältä löytyi pallo, joten en tarvinnut muuta kuin koiran. :D Ruutin vaikeus viime radalla oli että se rupesi kyttäämään putkea edessä, niin päätin koittaa pakasterasian kannen kanssa muutamat kosketukset. Ruutihan osaa koskea siihen erikseen, mutta en ole halunnut ottaa mitään apuja kontakteille. No nehän sujui tosi nopeasti ja tehtiin myös kokonaisena. Sitten vielä kaksi toistoa ilman alustaa, nyt ei kyttäillyt puomia, jes!

Tänään mentiin pitkä aamulenkki, koska töissä oli vasta iltavuoro. Päätin ottaa mukaan kaksi merkkiä ja pallon. Tehtiin ensin merkin kiertoja, lähetin vuorotellen kahdelle erimerkille ja palkka mun taakse. Kahdesti palkkasin myös kun ruu oli saavuttamassa merkkiä, mutta se ei ollut kovin hyvä idea kun seuraavat kerrat ruuti juoksi pää taivasta kohden ja muhun vilkuillen että huomaa lentävän pallon. :D
          Tehtiin sitten kiertoja ja muutamaan sanoin pysähtymään. Jos saisin tehtyä merkille saman idean kuin luoksetuloon että juostaan oletuksena ja pysähdytään jos käsketään. Alussa pysähdyksen jälkeen toiselle toistolla Ruu pysähtyi, mutta otettiin sitten toistot kiertäen ja taas stopilla.

Sain aikaiseksi myös harjattua ruutista kasan karvaa. Se on niin ihanaa niissä kohdissa mitkä ajelin, koska niistä ei lähde yhtään karvaa! kauluksesta lähtee nyt vanhoja pohjavilloja ja keesistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!