Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

15.8.2012

Lepuskin urheilupuisto tokot

Saatiin hyvänkokoiset kimppatreenit kasaan, ei siinä paitsi että sai koiratreeniä niin urheilijoista, ohikulkijoista, työmaasta yms.

paikallaan istuminen: ruuti pysyi eka hyvin että kävin piilossa ja palkkasin. Oli kuulemma vähän haistellut jotain. Sitten läsähtikin maahan, mitä poispäin kävellessä katoin niin asento oli niin epäryhdikäs kuin olla voi. Että yksi mokattu istuminen.

Paikallaan makuu: mentiin eri suunnalle autojen taakse. Kaikkea hälinää oli ympäristössä mutta hyvin sujui, eikä pääkään pyörinyt. Evl käskytyksellä yksitellen. Istumaan nousuun kaksoiskäsky. Sama ongelma monessa treenissä!

Seuraus: häirittynä, ei niin ongelmaa, ehkä se myös helpottaa seurausta kun se petraa. Sitten tein yksin monella käännöksellä ja aluksi ruuti meinasi koomailla mukana. Mutta kun huomasi, että saa palkkaa heräsi.

Zeta: kertailtiin vaihdot muuten vaan. Aika nätisti antoi kiertää. Istumisessa en oo ihan varma liikuttiko tassuja. Seisomisen teki eka istumisena, tokalla oikein.

Ruutu, evl: merkki hyvä, mutta ruutua ei bongannut ja juoksi takaisin merkille. Sanoin eka kanssa eri käskyn, mutta etsi väärästä kulmasta ruutua. Kunnes huomasi sen kun sanoin lisäkäskyn, kun etsi ruutua.

Luoksetulo: hyvin sujui, käskin seisomaan, suora ja sitten maahan ja jalkojen välistä pallolle. Mitä hinkkaamaan kun omaan makuun hyvä.

ohjattu: meinasi hakea keskimmäisen ekalla kerralla, liikkuri vei kapulat. Menin vähän lähemmäksi ja tuli oikea. Sitten vielä toisto pidemmältä matkalta.

Treenaa:
- seuraus käännökset
- paik. istuminen
- zeta: seisominen
- ohjattu: liikkurin kanssa
- ruuti evl malliin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!