Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

8.8.2012

Yhtä nollaa lähempänä

Puuhaa on riittänyt ja päivitykset on jäänyt! Mutta tärkein mistä olen vieläkin iloinen on viime viikonlopun sunnuntain kisat Kirkkonummella. Meillä oli siellä kaksi starttia ja tuomari oli Seppo Savikko. Eka rata meni aika häsellykseksi, eikä sujunut yhtään, kaikki lähti lähtörimasta ja tultiin puomin kontaktin läpikin, joka oli viimeinen tikki!
Ennen toista rataa käytiin tekemässä virhe aiheet lämppäreillä ja tokalle radalle ei ollut niin paineita kuin saisi jotain yhteistä tekemisen iloa. Radalla oli monta kohtaa missä rima voisi tulla alas tai muuta tapahtua. Puomilla hidasti hyvin, vaikka oli sivuttaisetäisyyttä, alun kieputus onnistui. Keinulla jarrutti riittävästi, ehkä vähän hilkulla. Kepeille jättäydyin koska niille tultiin pituudelta eli aika kovaa. Sitten oli hyppykuvio, missä olin suunnitellut valssin ja se jäi, joten koitin takaaleikata ja ruuti vähän kyseli mutta sain kuin sain sen oikealle hypylle ja rima ei tippunut. :0 sitten varovasti otin vikat hypyt. Oli niin jännä tunne tulla maaliin ja mietin olikohan se nolla. Tuli melkein tippa linssiin miten pitkään sitä on hinkattu, mutta sitten odottamaan luokan loppua ja mentiin leikkimään ja herkuttelemaan ulos. Lopputulos oli 0-tulos, 3sija, -9,28 eli hävittiin sadasosa kakkoselle ja LUVA! Jes enää yhtä vaille, ekan radan jälkeen tuli olo, miksi tätä jaksaa enää tehdä. Edellisestä nollastahan oli VAIN 1 vuosi 3kk!
Nyt on ainakin kolmet eri kisat tulossa.

Tiistaina meillä oli agitreenit ja vietiin nollakeksejä, kun niitä harvoin voi viedä. ;) Niinun treenirata oli aika vauhdikas ja saatiin yllättävän hyvin sujumaan. Keppikulma oli haastava, joka meni helposti väärin. Sitten tuli kohta missä koira pitää saada lähelle, mutta pitäisi itse kiihdyttää ja ruutihan lähtee siitä vaan kauemmas. Se tuli siis läksyksi. Puomilla tein persjätön ja paristi sain huomauttaa siitä. Yhdessä radan kohtaa tuli rima alas, muuten hyppäsi hyvin.

Tänään eli keskiviikkona käytiin samaan aikaan Shantin & Dracun kanssa treenailemassa. Tein keppikulmaa ja haltuunottoja, kyllähän se ilman vauhtia tulee. Lisäksi sain koitettua vaikean takaakierto jutun minne sai juosta kilpaa koiran kanssa. Puomin leijeröinnillä hieman takaatakin se onnistui. A:n käännöksiä otettiin parit, ne nyt tiukempia kuin edellisenä päivänä ja vain kerran tai kaksi tuli hieman rajalle kosketus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!