Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

19.8.2012

Ruutin aksa kisaviikonloppu

Ruutilla oli menoa omien menojen lisäksi ;D

Eli lauantaina oltiin I-HAHin kisoissa Kivikossa, kaksi rataa. Ekalla radalla oli kivoja pätkiä, ei yhtään rimaa! mutta hukkasin koiran kerran selän taakse (ehkä kielto?) ja toinen oli ettei 90 asteen kulmaisten hyppyjen välistä vetoon tullut -> hyl. Eli haltuunotto.

Toinen rata oli taas aika yksinkertainen, mielestäni vaikeat rimat meni hyvin. Mutta tuli sitten pari muuta rimaa alas ja ekan kerran ennen aata. Videolta katsottuna toinen kerta A:lla oli huono kontakti! Ei kelpaa! Kai pitäisi niitäkin katsoa että osaisi korjata.. Ärsyttävät rimat! Pitäis kai saada kasvatettua ne korkeudet et kaikki hypyt vois olla 65cm, nyt kisoissa oli 60cm.


Sunnuntaina eli tänään kisattiin Purinalla, myös kaksi starttia. Eka rata oli hallissa ja oli haastava 6 esteen hyppy suora, mutkitellen. Sylkkäri jäi vähän epäselväksi ja ruuti kyseli -> kielto. Sitten kepeille mentiin A:lta ja haki väärin sisään. Lisäksi toka rima tippui. Muuten mentiin numerojärjestyksessä. :D

Toinen rata oli ulkona ja vähän helpompi. Mutta A:lta käännyttiin ja siitä virhe. oisimpa tajunnut korjata! en ollut varma oliko virhe. muuten rata taas sujui hyvin mutta kaksi rimaa tuli alas, toinen mentiin viistosti ja toisen eteen tuli valssi. perhana! Iloitsin jo la ekan radan jälkeen ettei rimoja alas. Keinu oli tällä radalla (ei muilla) ja meni onneks hyvin. Puomilla sivuttaisetäisyyttä hyvä, muttei mennyt ihan alas asti, kuten millään radalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!