Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

27.8.2012

Rakkauden kipeät tokot

Tokoiltiin Leppävaaran urheilupuistolla Sailan & Aidanin, Mian & Kio+Redin, Tiinan & Miilun sekä Pian & Hugon kanssa. Pyöräiltiin Ruutin kanssa paikalle ja kentän vieressä se kerkesi ihastua mäyrisnarttuun. Tuli myös pari muuta ihastuksen kohdetta, kuten Hugo ja Redi oli myös ihastuttavia kaukaa katsomalla. Ihme tunnesekoilupäivä, kun muuten Ruuti katsoo aina, että uskallakin tulla lähelle. :D Kun pyöräiltiin treeneistä kotiin sain vetää koiraa perässä, kun se ois halunnut jäädä kentän lähelle. Kodin loppusuoralla masennus vähän katosi.

Ruutin treeni alkoi seuraamisella, pallo jäi laidalle. Meinasi pari ääntä tulla, joista huomautukset. Tehtiin lyhyt seuraus, ei sivuaskelia tai muita. Sitten perään ruutu, juoksu sisälle ja vapautus pallolle. Sitten otettiin erikseen toistoja, että tulisi tiukasti seuraamaan kutsuessa ruudusta. Ne treeniin, koska olisi vielä paremmin voinut tulla. Vielä loppuun metsku vieralla, nappasi hyvin ja toi. Ensin suoraan palkka edestä. Sitten otettiin maasta nostona tai suuhun laittaen loppua käskytettynä. Ruuti meinasi kun olin ottanut kapulan suusta, kun liikkuri sanoi käsky, siirtyä sivulle.

- ruudun loppuosa
- noudon loppuosa käskytettynä
- seuraus sivuaskeleet ja käännöksiä (oikea)

Toisessa osiossa Ruutille kaukoja itsenäisesti noin 10m matkalta. Ensin m-i-s ja palkka kun pysyi seisomassa. Sitten m-i-s-m hyvin. Seuraavaksi m-s ja niitä läheltä ettei mennyt taaksepäin kun teki korjausaskeleen. Jätettiin kun pysy takajalat niissä paikallaan.

Tunnari oli ympyrä, Ruu meni aika rauhallista laukkaa, nappasi heti oman löydettyään ja toi. Mutta tuodessaan pureskeli kapulaa. Jätettiin kuitenkin siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!