Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

28.8.2012

Niinun vikat kenttätreenit

Päivän rata oli haastava, putki jarrutus meni hyvin. Puomilla oli ongelmia koska u-putki oli tyrkyllä ja Ruuti jää tuijottamaan sitä eikä mene alas asti.

- puomia putki häiriöllä alastulolla

Kohdat missä oli kaksi saksalaista sujui hyvin kun tajusin tehdä sen sille puolelle että kulma oli parempi ja ottaa ajoissa esteen yli. Pituudelle piti tehdä vekkiä, koska kulma oli niin vaikea ja kepeille vientiin 90 astetta sujui kun juoksin ulkokautta keppien hakuun asti. Sitten tuli kahden valssin kohta, toinen meni mulla väärään suuntaan ja tuli ekalla kertaa hyppelyiden kera. :D heti vaan kääntyy ja koira jää aavistuksen seläntaaksekin.

Kohta missä tultiin suoraan kaksi hyppyä + käännös, piti tehdä vekkiä, ei niin että pyöristää linjaa -> vaara että koira menee aiemman väärän esteen tai takaakiertää. Vaan juosta suoraan ja kääntyä ennen kuin koira on hypyllä tiukasti. Tulee aina mieleen vanhanaikainen vekki!
- vekit!

Persjättösujui hyvin, uskalsin jättää koiran tekemään. Kohta mikä oli mielestäni ratapiirroksessa vaikein, onnistui hienosti! Siitä olin ylpeä :) Ruuti alkoi olemaan jo väsynyt niin tehtiin sitten vähän jatkoa, joissa oma ohjaus vähän oli huonoa ja tuli pari toistoa. Kun mä vaan osaisin ohjata täydellisesti niin kyllähän se menee! Rimatkin pysyi tosi hienosti, jos tippui se oli useimmiten mun moka tai sitten ruutin pieni erehdys.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!