Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

14.6.2020

Gavalle rallyn voi rataa ja Tofun vatitreeni videolla

Perjantaina oli vapaailta.
Yksinoloa Tofulle: Ip lenkillä Gavan kanssa ja Tofu jäi puolikkaaseen kämppään, oli hiljaa kotiin tullessa. Viikolla toimistolla aitauksessa taas huusi.

Pe Tofun ruualla päivällä damiin tarttumista. 
Sekä luopumista. Kaksi namikättä molemmin puolin, kun ei kurotellut ja pysyi paikallaan sai palkkaa. Lopussa myös kerran niin, että otti kontaktia välissä (vaikeampi).

Pe aamuna Haagan alppiruusupuistossa, kuvia. :) (tulossa lisää)

Pe illalla ja la aamuna Tofulle käsikosketusta. Saatiin siihen ehkä ministi kestoa lisää. Välillä pyysin paristi, jos eka oli hätäinen. 

La Tofun ruualla päivällä
- vatitreeni ekaa kertaa: tarjosi äkkiä tassuja päälle. Ei tajunnut naksuttimen ollessa sivulletulo kädessä siirtyä, mutta kun vaihdoin namit niin alkoi jo hoksata sivuttaisliikettä. Lopussa saatiin ihan sivulletulojakin.


- Gava kertasi oikean puolen sivulletuloa vadilla. 
-Ja samaan aikaan Tofu sai odottaa kahden istuin tyynyn päällä istuen. Palkkasin odottamisesta useamman namin. Kun otin lisää nameja, lähti pois. Mentiin odottelemaan tyynyjen lähelle että menee takaisin ja palkkasin kun itse hoksasi tarjota. Gava teki yhden toiston niin Tofu vielä pysyi. Tofu oli myös tätä ennen syönyt. 

Gavan rally-toko AST:n episten jälkeen. Otin alo rataan avon ja voittajan kylttejä. 
- Oikean puolen seurausta vain spiraali vasemmalle ajaksi. Ilman käsiapua meni yllättävän hyvin mutta toistin käskyä. Tiukemissa käännöksissä meinasi jonkin kerran unohtaa pysyä oikealla. 
- Takaa puolenvaihto ok. 
- Mutta jalkojen välistä meinasi jatkaa pujottelua (tehdään välillä lämppänä).
- molemmat oikeaan ekalla kertaa yllättävän hyvä. Mutta rata videolla ei ollut ihan yhtä hyvä. Liike pysähtyi. Näitä tehtiinkin vain pariin kertaan keväällä.
- eteentulot/eteen istu muistissa (perus vasemmalta) , mutta pitää harjoitella sitä myös oikealta. Ja oikeaa sivulletuloa siitä.
- saksalaisessa ( täyskäännös vasempaan) ekalla kertaa sanoin kierrä ja näytin vasenta kättä. Ei tajunnut. Kun näytin merkin oikealla kädellä "vetona" niin hoksasi. Siinä mulla ollut hihnakin aikoinaan. 

Kentällä oli vaikea muistaa hihnaa radan jälkeen. Toki oli kuuma ja ohjasin Gavan varjoon. Jaksoi hyvällä motivaatiolla tehdä. Alussa ja lopussa lelu. Kesken rataa namia (ekassa).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!