Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

17.6.2020

Lotta Vuorelan tolleriagilitysta videota

MA: treffattiin Swiiti belgipentua 10vk Novan&Tofun kanssa. Tofu oli aika raju ja sai olla hihnassa, kun oli toista isompikin. Novakin sai olla moikattavana istuessa ja makuulla. Katilta sai molemmat pojat hyviä herkkuja! Sää näytti uhkaavalta hetken aikaa, mutta pilvet vain kierteli.

ja sen jälkeen auringonlaskussa rhodopuistoon.TI: LOTTA VUORELAN AGILITY NOVA


Nova pääsi agilityyn, ekalla kiekalla oli vähän liikaa kierroksia taas. Viime viikolla jäi tokoilu vähemmälle. Ja ehdin vähemmän treenata rauhoittumista /keskittymistä ennen vuoroa.
Toisella kierroksella vire oli parempi. Palkkasin nyt taskusta, kun ei ollut selkeätä irrotus kohtaa.

Vaikeita kohtia, mutta hyvä niin koska juuri tuollaisia täsmä treenejä tarvitaan! Näitä pikku palasia on helppo treenata yksinkin.

Läksyjä jäi: 
- 1-2 alun in-in 60cm rimalla (koira kääntyy oikealle) 
- 8-9 putkiansa ja hyppy takaa rinnalta
- 11-12 vauhdikkaan kohdan in-in ennen aata (säilyttää oma liike)
- 14 kepeillä leijeröinti (nyt etupalkka)

Novan video 

Tofun kuulumisia:
Näillä lämpimillä keleillä oon ollut laiska treenaamaan Tofun kanssa. Eilen se agilitykentällä meinasi karata myös kahden koiran luokse luvatta. Alkaa olla jo liian rohkea menemään yksinään. Luoksetuloa taas tehokuurina! Luopumistreeneissä alkaa jo nopeammin tulla kontakti ja sujui sivullakin. Lisäksi paikallaan käännökset hyviä.

Rokotus varattu ensi viikolla ja madotin viime viikolla kaikki.

Tofu oli eilen mahtava toimistopäivänä, se vaihteli olkkarin sohvia ja otti rennosti. Ekoina viikkoina tarvitsi pentuaitausta "jäähyksi" mutta nyt myös meni sinne itse nukkumaan häkkiin tai aitauksen reunaan. :) Gava lähti mökille niin ei ole sekään yllyttämässä leikkimään tai lähde riehumiseen mukaan. Öisin on välillä kokeiltu puolikkaan kämpän rajausta ja sitten taas pienempää tilaa. Nukkuu aina siihen asti kun herään ainakin pikkutilassa.

Yksin punkki Tofusta löytyi leuasta, ei onneksi muita. Ekat hampaat lähti myös edestä! On ollut myös sisäsiisti, paitsi sen yön kun oli koko kämpässä niin teki takapihan kynnysmatolle pissit. :D Imuria ei pelätä, märällä luututessa oli hirveätä mekkalaa kun haukkui moppia. :D Teippejä on pidetty korvissa nyt viikon ajan, ihan hyvin pysyneet, alussa rapsutti välillä pois ja ojassa kastuessa lähti irti. Vedessä on edelleen menty kahlailun asteella, vatsa jopa kastunut.

Juhannuksena mennään kahdelle mökille tolleritiimillä. Tulee taas uusissa paikoissa yöpymistä (ei omalla mökillä). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!