Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

23.12.2020

Hyvää joulua!

Hyvää joulua kavereille ja toivotaan parempaa vuotta 2021! :)

Näin äkkiseltään vuodessa oli parasta Toffeli, mutta täytyy kirjata myöhemmin vuoden kulua ja tavoitteita. Täytyi tehdä 2 korttia, kun toisessa oli kolmikko ja toisessa punaturkit.

Koronasta huolimatta parempi vuosi kuin rankka 2019.


Mainitsikohan tällä, että Tofu pääsi ensi vuodelle tollereiden nome-noviisi ryhmään, joita koottiin useampi valmennusryhmä. Paljon uusia tuttavuuksiakin, innolla odotellaan uutta!

Joulun jälkeen lähdetään perinteisesti Rukan mökille katsomaan lunta Tofun kanssa. Kuun lopussa ikää tuleekin 10kk karkauspäivän pennulle.

Tofusta kuulumisia:
Arjessa Tofu on iloinen pusupoika. Välillä innostuu puremaan älykellon ranneketta, liian löyhästi kielletty. Lenkillä oon vahvistanut sivulla kävelyä ja vapaana pääsee sitten irrottelemaan. Gavan kanssa juosseet metsässä ja pelloilla sekä porukoilla Gavakin leikkii Tofun kanssa. Kotona ei. Hihnakävely sujuu aika mukavasti. 

Tofulla on kotipiirissä pari koiraa mitä on saanut moikata ja alkaa vinkumaan, kun ohitetaan koiria. Vaikka palkannutkin paljon ohittamisia. Samoin se vinkuu, kun pitkästä aikaa mennään porukoille. 

Tofu on tosi iloinen ja positiivinen. Toisaalta myös itseluottamusta löytyy ja varastaa pokkana Gavan ja Novan lelut. Tai seuraa Gavan syömistä puolen metrin päässä. Tofu ei hätkähdä mitään ääniä tai jos Gava pelkää jotain. Joskus pitää jäädä ihmettelemään tyyppejä "jotka seuraa meitä" mutta sitten toteaa ettei niissä ollutkaan kummallista. Lapsia on nähty niin vähän että niitäkin välillä ihmetellään. Mörköjuttua näkynyt muutamaan kertaan kun ihminen on hiljaa ja paikallaan, mutta harvoin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!