Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

13.12.2020

Nome läksyjen videointia

Lauantaina Tofun ja Gavan kanssa lenkillä nometreenejä. Otin mukaan pikkudamin, nameja ja puhelimen jalustan. 

Linjat ojien yli (video alla): vietiin dami yhdessä, seuruutin pois ja lähetys (videolla). Ekassa matka n. 20m ja oja lopussa. Tokassa n. 40m ja kaksi ojaa alussa, viistosti, vähän jäisiä. Molempien paikat muisti hyvin ja irtosi. Tokassa pari lasta särki ojassa jäätä ja oli siinä ehkä 5min, joten piti odotella lähetystä varten, että lähtivät pois. Tofu meni varmasti ja muisti hyvin. Luovutuksissa dami tippui ennen käteen saamista, mutta tähtäsi eteen. Luoksetulot (video alla): tehtiin pellolla luoksetuloja. Jäniksen papanat häiriönä, ehti välillä väleissä niitäkin etsimään. Palkkasin eteen useammalla namilla ja vapautin. 

Pillipysäytys (video alla): edessä ja sivulla pysähdyksiä. 

Näitä on treenailtu lenkilläkin. 
Gava keskittyi syömään pupunpapanoita, se on siitä helppo toisten kanssa treenatessa ettei sitä haittaa ollenkaan eikä karkaa häiritsemään.


Luovutus, pito ja eteentuominen (video alla): kokeiltiin 1kk tauon jälkeen. Koska eteentuloissa alkaa olla rauhallinen ja kesto käsikosketuksella sujuu. 
Tehtiin niin, että pidin kokoajan damista kiinni. Tarjosi hyvin kestoa. Aloitin käsikosketus käden päällä pitämisestä. Erikseen syöttelyä pelkälle kädelle. Sitten seisaaltaan luovutusasentoon tuloa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!