Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

25.5.2010

Agilityt Teemu Linnan ja Mikon koulutuksessa

Ruuti tuurasi taas tavoitetreeneissä oli kiva päästä taas Teemun oppiin. Treeneistä saa aina niin paljon irti. Alkuun piti tehdä ennakoiva valssi, muistaa että ennen kuin koira hyppää vartalo kääntyy ja koiran puoleinen käsi jatkaa ohjausta. Hyvin sujui, vaikka mulle on iskustunut päähän ettei koira suorittaisi silloin estettä. Putkesta pakkovalssi hypylle, kerran tuli väärin kun muun käsi oli vaakasuorassa enkä merkannut kiertoa. Sitten vaikein oli ajoitukselta yksi takaakiertoon heitto. Koiran puoleinen käsi + jalka, riman peitto ja lähelle hyppy, sitten veto yli hypyn. Täytyy treenata näitä erikseenkin. Sitten oli vaikea kulma muurille hypyt rinnakkain. Tästä tultiin monesti ohi, piti tulla taas koiran puoleinen käsi ja jalka, vaikea rytmittää juoksussa! Sitten veto ja A:lle. Putkeen 2 pääty, pituus, takaaleikkaus, 2 hyppy, pussi ja kepeille. Meni pussista puomille jonka alastulo oli keppejen lähellä. Tässä pitäisi ainakin vartalon kääntyä keppejä päin. Sitten aika loppuikin. Rimat pysyi hyvin, kerran tuli alas kieputuksessa rima. Muurin kaatoi kerran. Yli puolet radasta jäi tekemättä, täytyy se tehdä vielä myöhemmin. Kerrattiin kontaktit toisella kentällä, a:n teki 2on2offilla aavistuksen nopeammin. Puomi oli ihan hieno.

Rassen treeneissä oli välistävetoja enimmäkseen teemana. Se on niin helppoa sen kanssa ja vaikka työntäen, kiertoonkin se lähtee niin helpommin. Okserilta kesti kääntämisen myös hyvin.
Viime vuonna ei päästy sm-kisoihin, koska tiedostamatta nollat oli vain kahdelta tuomarilta. Laskeskelin, että tämän vuoden nollia on 8 eri tuomarilta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!