Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

28.5.2010

Toko Pohjantori

Kimppatokot ja treenailtiinkin Jannin kanssa kahdestaan, Maria kävi vähän avustamassa liikkurina.

Ras, seuraus: ihan hyvää, otin remmiin niin saatiin oikeassa paikassa pysymään.

Ras, ruutu: luoksetulon tolpat oli hyvin häiriömerkkeinä. Eka lähti paristi merkiltä niille. Saatiin sitten sujunut ruutu, kun tulin lähemmäksi.

Ras, ohjattu: kapulat peittyi nurtsiin aika kiitettävästi. Hienosti meni suunnat ja kapulat löytyi.

Ruu, seuraus: Maria käskytti, otin remmissä ja kaikki haahuilut kielsin. Parit naksautukset seurauksen aikana ja petrasi silloin suht hyvin. Onhan tuosta vielä parannettavaa, mutta jos vertaa viime Jessica kerran seuraukseen. Nopeuden muutokset meni hyvin.

Ruu, luoksetulo: Marialla oli takapalkka ensin seisomiseen. Sitten jätin seisomaan, siitä maahan ja luokse. Pari toistoa maahanmenosta luoksetulo ja vauhtina loppu. Se pätkä on selvästi hitain, muuten tulee reippaasti.

Ruu, ruutu: yksi voi ruutu. Se oli hieno ja tarjosi täydellisen paikan. Sitten evl ruutu, taas kovaa ruutuun, mutta tarjosi täydellisen paikan taas. Ruudussa ei tällä kertaa naruja.

Ruu, kaukot: 10m matkalta. Yksittäisiä ja max. 3 siirroksen siirtoja. Hyvistä heitin lelun taakse. Sekä vahvistettiin eka nousu, siinä ei ongelmaa.

Ruu, tunnari: rivi, ekassa tarkisteli muita ja toi lopulta oman. Vähän liikutteli suussa tuodessa. Toinen oli hieno, toi melkein heti kun tuli omalle ja kantoi nätisti. Heti kun on varmempi niin tuokin nätisti.

2 kommenttia:

 1. Kiitoksia vinkeistä! :)
  Noutoa ollaan tosiaan tehty noin että pidän pannasta ja päästän kun on laskeutunut, koska muuten ällöttelee kapulaa ja pitää löysästi. Nyt on aika hyvin alkanut petraamaan ja hakee aina laukalla ja pitää hyvin. Seuraavaks sitten vaan luovutusta. :)
  Ruudussa ajattelinkin alkaa häivyttää tota lelua jo pidemmältäkin matkalta, kun sehän osaa sen 10-15m päästä mutta kauempaa lähetettynä on epävarma.Varmaan aika paljon toistoja vaan niin eiköhän siitäkin hyvä tule.
  Joo ja luoksetulossa otan varmaan käyttöön pelkän käskyn, kun nyt käytän myös käsimerkkiä vielä tässä vaiheessa. Tolpankierroilla ja takapalkalla on ihan hyviä saatu. Bobin kanssa pitää vaan ottaa läpijuoksuja aika paljon koska muuten alkaa ennakoimaan.

  VastaaPoista
 2. Moi!Teillä näyttää menevän treenit kivasti.Oletteko toko-kisoja katelleet?Kysyisin hieman kokeneemmalta,että lähteekö hajut oikeasti tunnarikapuloista keittämällä?Oletko itse kokeillut?Kuulin tästä,että poistaisi hajut,mutta en ole ihan varma tästä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!