Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

22.5.2010

Kolmen päivän puuhastelut

Päätin muuttaa blogin jälleen kerran, koska wordpressiä kirjoittaessa ei lataa sivua suurimmaksi osaksi kerroista oikein. Itse blogin lataa, muttei pääse päivittämään kuin ihan joskus sivu normaalina. Jos tämä olisi nopeampi, en kuitankaan jaksa katsoa vanhaa vuodatusta. :D Tässä ärsyttää vain se, ettei antanut rekisteröidä tollerwich-tunnuksella, joskus olen tehnyt ja poistanut mutta väittää että se olisi vieläkin varattu.. No mutta niihin treeneihin.

- To 20.5 tokoa Kilonpuiston kentällä -

Ruutin kanssa seurauksessa oli edistämistä ja painamista. Lelulle vapautin niin että se oli Ruutin takana roikotettuna kädestä. Pitää ehkä kerrata taas kosketuskepillä se kohta minkä haluan, intoa riitti kyllä. Alkuun otettiin myös paikalla istumista ja -makuuta, ne sujui hyvin. Istumisessa olin hetken myös piilossa. Kaukoissa pientä ennakointia, muuten tekniikka ihan hyvä, paitsi liikkui i-s-m. Treenattiin tolpan kiertoa. Metskussa ekassa haukahdus josta hiljaa-komento. Muut oli hienoja ja ei tippaakaan ällötellyt, jes! Tunnarin teki meille Reea teki varmemmin jo tänään, ei varmistellut niin paljoa ja kysellyt multa yhtään. Jäämisissä, seisominen vähän epävarma. Muuta en muista mitä tehtiin tai että miten ruutu sujuikaan..

Rasmuksen kanssa tehtiin melkein joka toinen liike kun oli niin lämmin. Seurausta, naksuteltiin puun kiertoa ei ihan vielä sujunut kuin läheltä. Ruutua, luoksetuloa, idari ihan ok kaikki.

- 21.5 Pe nASTa cup -

Molemmat maxi kisaavissa. Rasmus sai nollan, hieman hidas lämpimästä johtuen mutta ainut nolla ja voitti. Radalla ollut putki-puomi yhdistelmä aiheutti ongelmia ja takaakierto muurille (muille siis). Rasmus 1sija maxi kisaavat ja cupin voitto.
Ruuti pysyi nätisti lähdössä, alussa tippui 2 rima, johon tein jaakotuksen tapaisen vedon joka mentiin twistin tapaisesti. Sitten hyppy, a, putki. Mutta sitten ei onnistunut takaakierto muurille, tuli sen suoraan. Takaakierrot siis treenin alle.. Sitten kepit ja hypyt sujui, muistaakseni myös putki-puomi yhdistelmä. (?) Puomilla jäi taas vähän ylemmäksi tarjoamaan paikkaa ja käskin korjaamaan, noin kahdella siirrolla oikeassa kohtaa. Vedettiin vielä uusiksi, hieman parempi muttei vielä sellainen kuin haluisin. välillä sitten tottelee liiankin hyvin että tekee tota, ja välillä ei meinaa jäädä edes.. Mutta hallitumpaa jo kuin ekat nastat. Ruuti ei ole tajunnut vielä että nopein aika ei voita. :D

- la 22.5 Aptus show HKI -

Aamulla ajeltiin jäähallille, ensin mentiin häntä kippurassa ja ajattelin että samaa se tulee olemaan kehässäkin, varsinkin kun näin miten pieni se oli ja neljä urosta pitäisi juosta siinä peräkkäin. Ruutin iskäkin oli veteraaneissa ja nuorempi koira Falco avoimessa. Tuomari oli tanskalainen Gert Christensen. Ruutille AVO ERI2 VaSert. Oltiin kilpailuluokassa siis toinen kolmesta, pu kehässä tiputtiin ja vara sertistä kisattiin toisen uroksen kanssa. Urosten serti meni Falcolle sekä oli kolmas sellainen, onnea Heli!

Arvostelu:
2 years. Masculine head. Siegor bite. Sufficient stop (otsapenger). Nice eyes. Good neck i topline. Good body. Well angulated. Good bone. Moved well. Good coat. Nice temperament.

- paukkuja Talissa -

Päivällä käytiin ottamassa paukkuja Talissa Emmin kanssa. Ensin Ruutilla piilon kierrolla niin että Sara oli Ruutin kanssa. Koska Rasmus osaa niin huonosti kiertää. Eka Ruutilla oli riitaa että jos se söi palkan ettei Sara sais olla lähellä, Sara meinasi lähteä Emmin luo kentän toiseen reunaan ja että ne kiertäis samaan aikaan. No saatiin sitten luonnistumaan jotenkin kun ohjasin kuin agilitya juosten ja näyttäen piiloa. Juoksutin ensin sitä, ja sitten kerta niin että Emmi ampui sillä aikaa kun koirat juoksi sitä. Otin Saran kanssa pari kiertoa heti perään, Ruutia katsomatta ja hetken päästä sekin juoksi perässä. Ja kun Emmi kerkesi meidän luokse Ruuti oli häntä ihan kippuralla. En sitä niin katsonut, ehkä vähän korvat meni ja vähän haukkuminen väheni, mutta tosi nopeasti palautui. Tämä tyyli taitaa paremmin meillekin toimia, toi yksi on niin hulluna noihin kiertoihin. Rasmus ei tajua mietä hauskaa kohteen kierrossa voi olla.. :D

2 kommenttia:

  1. Onnittelut vasertistä!

    Taas teidän blogi on muuttanut.. :O

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Joo, olisi pitänyt jo aiemminkin kun wordpress toimi niin huonosti mun koneella. Tämä näyttää toimivan moitteettomasti. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!