Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

27.5.2010

Agitusta ja tokoa

Ke agility
Eilen illalla tein tavoitetreeni radan Rasmuksen kanssa. Se sujui hyvin, paitsi oma ohjaus takkusi yhdessä pakkovalssi kohdassa. Ja tultiin yhden hypyn ohi kun muuri ajoi niin.

Ruutin kanssa samaa myös, tehtiin pätkissä. Keppeihin hakua ilman pussia samasta kulmasta. Saatiin ihan toimivia kohtia ja testattiin parissa eri tapoja. Erikseen hinkattiin kontakteja, puomi sujui aika kivasti. Menee kovaa ja irtoaa sinne, voin ottaa paljon sivuttain etäisyyttäkin. Nyt pystyin myös hoputtamaan ja pysähtyi kuitenkin. A:lla tehtiin samaa. Lähdössä pysymis treeniä muistin tehdä myös, paristi nousi seisomaan muuten hyvin.

To tokot
paikalla istuminen: 1,5min sujui molemmilta hyvin.

_Ruutin kanssa_

seuraus: pallo takapalkkana, tai "loppupalkkana" tehtiin erilaista pitempää pätkää ja vaadin hyvää. Välillä meinasi kytätä tai edistää. Pariin otteeseen ja oli ihan hyvääkin.
jäämiset: seisominen sujui, koitin opettaa istumista ilman askel-apua. No sujui välillä, mutta tarjosi myös maahanmenoa.
ohjattu: kerran palkka kun haki merkin hienosti 10m. Sitten vasen, joka oli hieno ei yhtään epäröintiä. Sitten oikea, meinasi lähteä vasempaan, huusin stop ja ohjasin oikealle. Korjasi takaisin merkille ja siitä haki oikean. Uudestaan oikea, nyt mallikas suoritus.
hyppynouto 500g kapulalla: n. 40cm penkin yli, possu ponnisti siitä mennessään. Tätä ennen yksi tasamaanouto. Ei ongelmia kapulan kanssa.
tunnari: ekassa nappasi oman vierestä, nosti 3cm ja tiputti kun hoksasi että oma olikin vieressä. Olisikohan tuullut siihen kapulaan haju.. Toisto oli tosi hieno, ei koskenut vääriin.

_ Rassen kanssa _

seuraus: iloista ja hyvä kontakti. Kyyläsin paikkaa ja palkat oikeasta kohtaa.
ohjattu: vasen ja oikea. Molemmat hyviä.
tunnari: ekassa teki tosi kiireisesti kun pidin Ruutista ettei se mene kapuloille. Nappasi yhtä oman lähellä olevaa, mutta tiputti ja löysi sitten oman. Toisella kertaa oma oli ympyrän keskellä, nuuskasi sitä alussa ihan nopeasti ja kierti ympyrää kierroksen ja sitten hokasi että keskelläkin oli kapula. Toi sitten oman.
maahanmenoja, saatiin nopeita, tasajalka maahanmenoja.

molemmat teki myös tolpan kiertoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!