Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

31.5.2010

Jälkeä ja esineitä

Käytiin iltapäivällä Jannin & Bobin kanssa tekemässä jäljet ja niiden vanhentamista odotellessa, kerettiin tehdä esineruutu suikale 10x50m. Paikka oli rinne, jossa oli mustikanvarpuja ja vähän risukkoa, kaatuneita puita vähän hankala kulkea paikoittain ja suht jyrkkä. Ei varauduttu esineruutuun, mutta onneksi autosta löytyi vähän roinaa sinne.

Ras, esineruutu: Ekaa etsiessä kävi keskellä ja vähän huomasin että merkkasi esineen, kampa muttei tuonut. Jatkoi etsintää ja toi etureunasta pikkuisen nahkaisen kotelon. Takareunasta löytyi esine myös hyvin. Yhdessä kohtaa poikkesi alueelta ja vikassa, kampa kesti kauan koska ei tajunnut tuoda sitä ja etsi kai muuta.

Ruu, esineruutu: Tehtiin niin että vietiin esineet yksitellen ja Ruu oli katsomassa. Ensin pikku nahkakotelo aika lähelle. Sitten keskelle reunaan remmi, joka solmittu pienemmäksi. Toi oma aloitteisesti ja kehuin puolivälissä. (en nähnyt kun löysi) Vika oli 50m pikku kangaspussi, juoksi jyvin takareunaan missä etsi. Kerran pysähtyi kysymään ja jatkoi lisäkäskyllä. Kauhealla innolla odotti päästä etsimään.

Ruu, jälki: lyhyempi 10 keppiä ja tunnin vanha. Alkuun noin 3m jana, lähti kuin höyryjuna ylämäkeen ja jälki tuli matkan varrella loivassa kulmassa. Eka keppi oli puolivälissä mäkeä, ilmaisi hyvin. ylhäällä 90asteen käännös ja keppi aika jälkeen, sen ohi mentiin jarrutin ja löytyi. Pari keppiä hoksasi itse ilmaista. Parissa kohtaa jarruttelin että keskittyy paremmin mihin jälki jatkuu. Pari keppiä mentiin yli vauhdilla ja kun jarrutin niin hokasi. Ilmaisut sujui ainakin, kerrattiin ensin keppiruudussa ilmaisuja.

Ras jälki: Pidempi n. 400m 7keppiä. Jana oli 8m, alkuun meinasi lähteä väärään suuntaan, sitten lähti hyvin suoraan. Kepit paitsi yksi löytyi ilman apuja. Lopussa vähän alkoi keskittyminen herpaantua ja vika 20m vähän jälkeä etsittiin ja meni mutkitellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!